franecki 03.12.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Witam forumowiczów. Chciałbym wybrać dachówkę ceramiczną na swój dach. Ze wszystkicj, które mi polecone, i które sobie z żoną w głowie wyobraziliśmy, do gustu przypadły nam dwa rodzaje - Bogen Reform 11 i Jacobi zakładkowa Z10. Czy możecie wypowiedzieć się na temat tych dachówek? Obie angobowane w kolorze czarnym. Którą lepiej wybrać? Z góry dziękuję Edytowane 3 Grudnia 2015 przez franecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.12.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Tą, ktora Wam sie bardziej podoba, lub ma lepsza cenę.A jaka może być miedzy nimi różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawcu 03.12.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Tą, ktora Wam sie bardziej podoba, lub ma lepsza cenę. A jaka może być miedzy nimi różnica ? Zdziwiłbyś się jaka może być różnica w sposobie układania i tym jak łatwo sie układa dachówka, w składzie, wytrzymałości, w odbarwianiu się itd. Jak dla mnie lepszy wybór to Bogen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 03.12.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Widzę że Dział marketingu Bogena założył sobie konta na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.12.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Zdziwiłbyś się jaka może być różnica w sposobie układania i tym jak łatwo sie układa dachówka, w składzie, wytrzymałości, w odbarwianiu się itd. Jak dla mnie lepszy wybór to Bogen. Możesz pokazać jekieś przykłady, że z ta drugą jest coś nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawcu 03.12.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Możesz pokazać jekieś przykłady, że z ta drugą jest coś nie tak ? A nie napisałem, że z Jacobi jest coś nie tak. Napisałem, że różnice ogólnie między dachówkami mogą być np. w układaniu czy składzie ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawcu 03.12.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A nie napisałem, że z Jacobi jest coś nie tak. Napisałem, że różnice ogólnie między dachówkami mogą być np. w układaniu czy składzie ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts