Dracopl 03.12.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam, za jakiś czas czeka mnie urządzanie/wykańczanie/aranżowanie/etc mieszkania. jakieś ogólne pomysły już są jednakże cały czas poszukuje innych rozwiązan. stąd serdeczna prośba jeżeli ktoś ma chęci i czas by podsunąc jakieś pomysły co zrobić z mieszkaniem bądź z jakąs jego częścią to będę wdzięczny. Ilość pokoi musi zostać taka jak na planie na razie domowników jest 3 (rodzina 2+1, ale jakieś dalsze plany są na 2+2). więcej założeń nie mam. z góry dziekuję za pomoc i pomysły pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.12.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to przeniosłabym wejście do pokoju 3 maksymalnie w prawo - zyskacie ściankę na sofę/drugi fotel.Wyrównałabym też ściankę od pokoju 5 (ten korytarz wewnątrz pokoju nic nie daje). Przeniosłabym wówczas wejście do pokoju 6 w prawo, a miejsce szaf zabrała na poczet łazienki lub pralni/schowka/garderoby.To tyle na szybko....Kuchnia bardzo maleńka, jak na potrzeby rodziny a część dzienna słabo ustawna...Planujecie zakup, czy już kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.12.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Ja kombinowałam z przeniesieniem kuchni,bo nie podoba mi się przejściowy pokój dzienny.Jednak uważam,że należy zostać przy oryginalnym ustawieniu z małymi zmianami o których wspomniała ana289.http://images76.fotosik.pl/135/2da07070001bc24fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 05.12.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Szkoda jeszcze tego tarasu od strony sypialni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dracopl 07.12.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 wielkie dzieki za podpowiedzi juz kupione pozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts