Wojtek62 20.07.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 BK,w promilowej częsci nie jest moja intencją nabijanie się z Ciebie, pomijam fakt, że kobiecie wieku sie nie wypomina bo zawsze wygląda i czuje się ja 18-latka , zwłaszcza jak sie ma 2letniego, uroczego brzdąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Wojtek pomyśł ile zyskają. Np. działania z wyższej matematyki w szczególe na liczbach urojonych, dystans od tego co podają media zamiast bezgranicznej wiary, itd... A słyszłaś , że ci z giełdy chcieli Mosiowi nagrode ufundować za Plus minus. Na dwoje babka wróżyła, a w zasadzie na tyle ile jest dostępnych kredytów w walutach. Ale magdak prosił o pomoc w konkretnej sprawie, gdzie historię choroby ma w Multibanki i chce się odbić z trampoliny o nazwie Kasa Mieszkaniowa, na dodatek sama napisała: "a przy wcześniejszej spłacie kredyty walutowe są bez sensu " Macie dla niej konkretny plan operacyjny czy tylko taka luźna wymiana poglądów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 ok mam propozycję dla inicjatorki wątku bo trochę zboczyliśmy z tematu multi - warunki OK ale dużo ludzi mówi o niekomptencji i bałaganie. No ale jak doradca wydaje sie Ok to spróbujcie chociaż te warunki nie są takie znowu super spróbuj jeszcze w PKO BP BZWBK Kredyt Bank może Nordea i negocjuj jak najdłuższe oprocentowanie stałe - będzie bardzo rosło w PLN. a jak bedzie cię stać na spłacanie kredytu to pomyśl o zainwestowaniu np w jakiegos Pioniera, unikoronę, GTFI albo Arkę - zobacz na ostatniej stronie Gazety Wyborczej Gospodarka - codziennie są publikowane ile fundusze zarobiłyu w ciągu roku, 6 m-cy, 3 m-cy. Zyski rzędu 15 % w skali roku są realne, tylko dobrze dopytaj o koszty prowadzenia takiego rachunku. Może w Twoim banku są jakieś atrakcyjne fundusze z promocyjnymi kosztami dla posiadaczy RORów? Matka koleżanki, emerytka, zaryzykowała 1500 zł i w ciągu 3 m-cy zarobiła 300 ja tyle zarobiłam trzymając na lokacie 35 tys przez jakieś 3 m-ce. I tu bym poszła ew. zastanów się nad waluta jednak - jak spadają a chcesz szybiej spłacić to zarobisz. Nie opłacało się szybciej spłacać jak rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 20.07.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 BK- w 100% SIĘ Z Tobą zgadzam -Ty masz "łep"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.07.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 tomas matla, dzięki! chciałabym jeszcze mieć jakieś 10 000 000 PLN no może być EUR już ja bym wiedziała co z tym zrobić! ostatecznie może być 10000 PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 20.07.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Moja kumpela wzięła kilka dni temu kredyt na samochód we frankach szw. w złotówkach wyszło jej 200 zł wyższa rata miesięcznie, i równiez w PTF, czyli coś w tym jest - PTF ma jakiś układ z bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 21.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Spotkałem się z opinią, że na dłuższą metę najkorzystniejszy jest kredyt w walucie rodzimej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 22.07.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 a ja wzięłam w złotówkach..... tylko proszę nie krzyczeć bo.... mimo, że podpisałam umowę to kasy nie mam dostanę ją w transzach i na koniec tego interesu może się okazać, że z zaciągniętych w zł. 100.000,- zł. dostanę znacznie mniej pieniędzy w zł np. przy spadku waluty o 0,05 będzie to 1800,- zł. !!!!! nie licząc różnic kupna sprzedaży w samym banku a przy 10 gr. to 3500,- zł. A tak sobie wymyśliłam, że jak już wykorzystam te pieniądze i zacznę spłacać kapitał i będzie korzystna koniunktura to sobie szybko przewalutuję i nie będę musiała się martwić o to czy dostanę całe 100.000,- czy mniej .... a potem to już wola ...... Pana ministra co ludziom naopowiada i jak rynek nastawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No i proszę. Walutowcy się nie pochwalili, że im transze wg aktualnego przelicznika wypłacano. Każdy kij ma dwa końce, a różdżka nawet trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 22.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 no chyba, że się mylę to proszę o poprawienie mojego toku myślenia ale przy podpisaniu umowy zapewne kwota kredytu jest już przeliczona po kursie sprzedaży i umowę podpisują na konkretną ilość CHF a potem to już mogą brać o co jest na umowie po aktualnym kursie kupna i albo ktoś na tym interesie zarobi albo straci.... wiadomo, że jak waluta spada to warto spłacać mniejsze raty ale już dostać mniej kasy to nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts