marcellm 04.12.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich użytkowników forum.Posiadam kocioł Sas Slim z palnikiem na pellet MultiFlame. Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś postada taki kocioł? Chciałbym podpytać jakie macie ustawienia? Ile peletu spala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaron71 08.01.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Posiadam kocioł Sas Slim z palnikiem na pellet MultiFlame. Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś postada taki kocioł? Chciałbym podpytać jakie macie ustawienia? Ile peletu spala? Witam przy obecnej temperaturze zewnątrz bez regulatora pokojowego temp w domu 21stopni okolo37do 40 intelektu na dobę.włączony Pod ustawienia fabryczne Jeśli uda Ci że ustawić lepiej daj znac Pozdrawiam arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulczyk77 18.01.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Witam,posiadam ten sam piec oraz sterownik multifun.Dom 140 m z czego ok 120 m to podlogowka.Spalanie ok 30 kg na dobeWlaczona funkcja PiD korekta paliwa - 15%korekta nadmuchu -21% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepa87 31.01.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 WitamPosiadam taki kociol od 2 tygodni. Dom 120m2, nieocieplony. Spalanie jak narazie nieziemskie bo ok 60kg. Tlumaczylem to wygrzewaniem ale juz od kilku dni w domu temp. 22 i więcej a spalanie nie spada. W PiD standard nie osiaga nawet zadanej 55 stopni. Wczoraj włączony na turbo. Ocenic bd mogl dopiero jutro. Domyslam sie ze dużo ciepła ucieka przez nieocieplone mury ale takie spalanie mnie dobija. Jestem w kontakcie z serwisem ale sami juz nie wiedzą jak mi pomóc. Pewnie mnie odwiedzą chyba ze ktos cos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts