eber 05.12.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam. Mam problem ze zniszczonym parkietem przez krzesło biurowe na plastikowych kołkach. Parkiet w tym miejscu zmatowiał ale nie ma innych uszkodzeń. Czy dało by się to jakoś ręcznie spolerować za pomocą jakiegoś preparatu, lub w inny jakiś sposób. Pomóżcie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 05.12.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam. Mam problem ze zniszczonym parkietem przez krzesło biurowe na plastikowych kołkach. Parkiet w tym miejscu zmatowiał ale nie ma innych uszkodzeń. Czy dało by się to jakoś ręcznie spolerować za pomocą jakiegoś preparatu, lub w inny jakiś sposób. Pomóżcie :/ bez zdjęcia ciężko coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eber 05.12.2015 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Parkiet jest ciemny i cieżko zrobić zdjęcie,żeby było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 06.12.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Bez zdjęcia cięzko jest okreslić u mnie jest jasny parkiet i mam strasznie porysowany od krzesła, ale na razie nic z tym nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrju123 09.12.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Może wystarczy lakierowanie? Sprawdź tutaj: lakiery do drewna. Zapytaj ich mailowo, kilka tygodni temu lakierowałem u siebie panele dębowe w salonie i również nie za bardzo wiedziałem co zastosować, kolega podsunął mi właśnie ten sklep. Napisałem do nich i wspólnie ustaliliśmy, który produkt zda u mnie egzamin, może i Tobie coś polecą, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.En 09.12.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Zapytaj w firmie z lakierami co na to zaradzić. Pomyśl tez o gumowych kółkach do krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts