VIP Jacek 05.12.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Czy można położyć papę termozgrzewalną na gonty? Dach jednospadowy na pomieszczeniu gospodarczym przecieka już w b.wielu miejscach. Nie mogę sobie już poradzić. Posmarowałbym gonty podkładem i na to papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 05.12.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Czy można położyć papę termozgrzewalną na gonty? Dach jednospadowy na pomieszczeniu gospodarczym przecieka już w b.wielu miejscach. Nie mogę sobie już poradzić. Posmarowałbym gonty podkładem i na to papę. Nie smaruj. I tak będzie trzymać. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 05.12.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Kładziecie na dach byle co a potem się dziwicie że po 10 latach zaczyna przeciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 05.12.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Kładziecie na dach byle co a potem się dziwicie że po 10 latach zaczyna przeciekać. przecież nie napisałem, co położyłem, także się nie wysilaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 05.12.2015 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie smaruj. I tak będzie trzymać. Jan dzięki, tylko zastanawiam się, czy nie będzie fal na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts