marco_polo123 05.12.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam serdecznie Jestem właśnie w trakcie pisania pracy inżynierskiej na temat gruntowych wymienników ciepła. W jednym z rozdziałów chciałbym obliczeniowo porównać wymiennik rurowy i żwirowy. Obliczenia dla wymiennika rurowego już zrobiłem, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak takie obliczenia przeprowadzić dla wymiennika żwirowego. Nie wiem jakie założenia przyjąć oraz co wziąć pod uwagę. Będę wdzięczny za każdą informację lub źródło na temat tego, jak takie obliczenia wykonać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.12.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?61589-GWC-100-sposobów-zmieszczenia-jamnika-pod-szafą miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts