jarekFTW 05.12.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam, mam do Was pytanie, może się orientujecie. Zastanawiam się czy w wybudowanym już domu, przygotowanym do wentylacji grawitacyjnej można zastosować wentylację mechaniczną np. kanałami, które zostały wprowadzone do kominów ? Pytam hipotetycznie jako opcja na lepsze czasy finansowe. W sumie nie jest to głupi pomysł. Tym bardziej, czy machina do WM może stać na stryszku? Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 06.12.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam, mam do Was pytanie, może się orientujecie. Zastanawiam się czy w wybudowanym już domu, przygotowanym do wentylacji grawitacyjnej można zastosować wentylację mechaniczną np. kanałami, które zostały wprowadzone do kominów ? Pytam hipotetycznie jako opcja na lepsze czasy finansowe. W sumie nie jest to głupi pomysł. Tym bardziej, czy machina do WM może stać na stryszku? Pozdrawiam i dzięki Dołączam się do pytania autora o tym samym myślałem, jak przyjdą "lepsze czasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.12.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kanały WG można wykorzystać, jednak bez kucia się raczej nie obędzie - i puszczenia przewodów WM w rogach pomieszczeń, pod zabudową g-k.Rekuperator może stać na stryszku, choć lepsza opcja to ogrzewane pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts