Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nie wiem czy kocham męża

Izabela W

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wojtek

Ty masz bliżej góry a ja morze. Fajnie.

Ale ja wolę morze - uspokaja mnie tylko tych ludzi leżących na kocach bym zlikwidowała. :D

Góry są łpiękne ale mnie trochę przerażają.

Góry fajne są w zimie. (na narty)

Za dwa lata pojedziemy z naszą dzidzią w góry (takie mam plany), zmiana klimatu itd.

Miłego dnia

Iza znam taki przypadek z własnego doświadczenia , ale odwrotnie. Jak poznałam mojego obecnego meza ,poznałam też jego historie o nieszczęśliwej milości ( dziewczyna wybrała jego najlepszego kumpla z liceum).Mimo ,że bylismy zakochani i szczęśliwi , widziałam czasem w jego oczach ten smutek i żal na samo wspomnienie o Niej.A była piekna , szczupła,długowłosa czarnulka ( tak zawsze chciałam wyglądać jak miałam 18 lat :cry: ) Aż nadeszła godzina 0....zjazd klasowy po 10 latach od matury. Jak ja sie bałam tego spotkania, tej konfrontacji . Kupiłam odlotowe ciuchy , zainwestowalam w kosmetyczkę ,solarium itp głupstwa ,byle tylko wypaśc lepiej od Niej. I co ? I nic ....Nawet jej nie poznał ....Stanęła przed nami b.chuda ( kościotrup) z podkrążonymi oczami , cera szara , krótkie włosy ,zmęczona zyciem kobieta.

Mit o Niej minął ....

"Najpiękniejsze jest między ustami a brzegiem pucharu" - to zdanie najczęściej powtarzam mojej córci( 18 lat) jaśli bardzo sie na coś cieszy , a potem jest rozczarowana bo nie tak mialo być ....Oczekiwanie i wyobrażenie o czymś czasem jest przyjemniejsze niż rzeczywistość :lol:

To polecam poligon na Helu. Tak się nam jakoś wysiadło i z buta (tzn. gołą stopą) z powrotem do Jastarni. Takie było założenie. A tak po 1,5 km, jak nikt za nami nie szedł to zrobiło się fajnie, poźniej mało fajnie, póżniej w ogóle niefajnie, a na koniec były kałasze przy siatce w Jastarni.

Ale to była prehistoria, pewnie teraz jest inaczej.

Byłam w Rogowie - nie widziałam niestety plaży ale faktycznie wygląda zachęcająco, armia sprzedaje nieruchomości więc za parę lat może nie być tam tak fajnie, ludzi jednak troche jest ale przynajmniej nie ma gdzie kasy wydawać

Ja bym poleciła Pustkowo lub Śliwin k. Niechorza - pusto, fajne klimaty.

W Dźwirzynie za to mają dobre ryby (najlepsze) no i aquapark (w razie braku pogody) a nawet bankomat

a ja nie mam męża, jestem z Moim od 3 lat, a od roku planowaliśmy budowę, którą teraz realizujemy...

JESTEM SZCZESLIWA I OBOJE DBAMY O TO BY NIE ZJADŁA NAS RUTYNA!!!

i wiem, że trzeba cenić to co się ma, bo w życiu mimo młodego mojego wieku przeszłam bardzo wiele nieszczęśliwych i trudnych chwil... :cry:

Ale uważam, że jestem silna i jak nastają trudne chwile i wszystko jakby było przeciw, wiem, że muszą przyjść te lepsze, radosne...

życzę wszystkim tak szczęśliwych chwil... :D