Kendra 10.12.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witam się na zmianie! O - Edytka się sama przelicytowała! Kto przelicytuje Edytkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 będę za jakieś 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Poproszę komódkę dużą za 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) A tu cisza głośno do nas wszystkich woła... Czy już nikt kartek dziś nie wysyła, stroików, świeczników na stole świątecznym nie ustawia??? Że niby co, nie pasują do reszty, bo w tym roku złote lub srebrne ozdoby na stole i nie można burzyć harmonii świątecznej... A co to takiego, takie święta Bożonarodzeniowe..., czy my jeszcze pamiętamy..., kiedy dla drugiego człowieka serca nie mamy..., kiedy brakiem czasu się zasłaniamy..., kiedy siebie samych na pierwszym miejscu stawiamy... Czasu nie ma.., bo budowa czeka... Mury psute i zimne bez miłości.., komu takie są potrzebne...Ustaw świecznik, stroik, lub choinkę dziecięcymi rączkami cierpliwie utkane..., kartkę wyślij do zapomnianego przyjaciela.., może komuś uśmiech jeszcze da się przywrócić i drżące serce miłością obudzić...Dzieci się napracowały, calutki rok na taką chwilę czekali..., bo one jeszcze kochają i jeszcze marzenia swoje mają, a co my mamy prócz braku czasu i gonitwy w której o sobie nawzajem zapominamy... Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 amalfi kocham Cię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 amalfi kocham Cię!!!! Ja Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.12.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) A tu cisza głośno do nas wszystkich woła... Czy już nikt kartek dziś nie wysyła, stroików, świeczników na stole świątecznym nie ustawia??? Że niby co, nie pasują do reszty, bo w tym roku złote lub srebrne ozdoby na stole i nie można burzyć harmonii świątecznej... A co to takiego, takie święta Bożonarodzeniowe..., czy my jeszcze pamiętamy..., kiedy dla drugiego człowieka serca nie mamy..., kiedy brakiem czasu się zasłaniamy..., kiedy siebie samych na pierwszym miejscu stawiamy... Czasu nie ma.., bo budowa czeka... Mury psute i zimne bez miłości.., komu takie są potrzebne... Ustaw świecznik, stroik, lub choinkę dziecięcymi rączkami cierpliwie utkane..., kartkę wyślij do zapomnianego przyjaciela.., może komuś uśmiech jeszcze da się przywrócić i drżące serce miłością obudzić... Dzieci się napracowały, calutki rok na taką chwilę czekali..., bo one jeszcze kochają i jeszcze marzenia swoje mają, a co my mamy prócz braku czasu i gonitwy w której o sobie nawzajem zapominamy... Żeluś! Piękne słowa! I takie prawdziwe, i typowe dla Ciebie, Dobry Duszku! Proponuję te słowa Żelki powiesić na głównej stronie Forum, aby wszyscy je widzieli:yes::yes: Edytowane 11 Grudnia 2015 przez bpis dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Jeno wciaż pisowni się uczę, po tylu latach tutaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Oooo, witaj amalfi - cudownie, że jesteś. Żelko - piękny tekst - jesteś wielka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Żelko po takim tekście trudno się oprzeć licytacji... Kartka nr 2 i nr 3 po 10 zł No i znowu przekręciłam licznik - mamy 1700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) To ja za przykładem EDZI, dodam dyszkę do Anioła Anety. I kartę nr 7 i nr 9 Edycie naszej kochanej zabiorę, niech się troszkę na mnie wkurzy, bo wciaż mnie tylko kocha i kocha... Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.12.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Żeluś jesteś wielka:-) Winko już wczoraj podebrałam;-) Dzisiaj swoje fanty przelicytuję Bombkę za 40zł i karteczkę za 20zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.12.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Żeluś jesteś wielka:-) Winko już wczoraj podebrałam;-) Dzisiaj swoje fanty przelicytuję Bombkę za 40zł i karteczkę za 20zł poproszę Haniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Haniu, Ty wiesz, że Cię kocham, więc nawet już nic nie mówię. A jak z anSi będziecie winko Arniki naszej degustować, to też na nasze zdrowie, nas tutaj wszystkich razem walczących!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 No jak pięknie, tkliwie, świątecznie. Na koncie 1730, ale licznik mógłby się trochę podkręcić. Pomoże ktoś?Piękne pudełko na lunch do wzięcia. Idealne na prezent i nie tylko. Komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Żelka przyszła to od razu się ruszyło za moich dyżurów cisza smutna dookoła. Jestem z Wami, po przerwie bo wreszcie mnie ktoś odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) ...No i znowu przekręciłam licznik - mamy 1700 zł Po aukcji nadany Ci Edziu zostanie tytuł " Mistrzyni przekręcania" Edytowane 10 Grudnia 2015 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 19 i 21 bombkę po 20 zł sobie dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Bombki w cenie - święta idą. Kto komu, za ile? Kendro - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.12.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Bombki, kartki, choinki!! Wszystko piękne, ręcznie robione - BEZCENNE cudeńka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts