Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tu cisza głośno do nas wszystkich woła... Czy już nikt kartek dziś nie wysyła, stroików, świeczników na stole świątecznym nie ustawia??? Że niby co, nie pasują do reszty, bo w tym roku złote lub srebrne ozdoby na stole i nie można burzyć harmonii świątecznej...

A co to takiego, takie święta Bożonarodzeniowe..., czy my jeszcze pamiętamy..., kiedy dla drugiego człowieka serca nie mamy..., kiedy brakiem czasu się zasłaniamy..., kiedy siebie samych na pierwszym miejscu stawiamy...

Czasu nie ma.., bo budowa czeka... Mury psute i zimne bez miłości.., komu takie są potrzebne...

Ustaw świecznik, stroik, lub choinkę dziecięcymi rączkami cierpliwie utkane..., kartkę wyślij do zapomnianego przyjaciela.., może komuś uśmiech jeszcze da się przywrócić i drżące serce miłością obudzić...

Dzieci się napracowały, calutki rok na taką chwilę czekali..., bo one jeszcze kochają i jeszcze marzenia swoje mają, a co my mamy prócz braku czasu i gonitwy w której o sobie nawzajem zapominamy...

Edytowane przez Żelka

A tu cisza głośno do nas wszystkich woła... Czy już nikt kartek dziś nie wysyła, stroików, świeczników na stole świątecznym nie ustawia??? Że niby co, nie pasują do reszty, bo w tym roku złote lub srebrne ozdoby na stole i nie można burzyć harmonii świątecznej...

A co to takiego, takie święta Bożonarodzeniowe..., czy my jeszcze pamiętamy..., kiedy dla drugiego człowieka serca nie mamy..., kiedy brakiem czasu się zasłaniamy..., kiedy siebie samych na pierwszym miejscu stawiamy...

Czasu nie ma.., bo budowa czeka... Mury psute i zimne bez miłości.., komu takie są potrzebne...

Ustaw świecznik, stroik, lub choinkę dziecięcymi rączkami cierpliwie utkane..., kartkę wyślij do zapomnianego przyjaciela.., może komuś uśmiech jeszcze da się przywrócić i drżące serce miłością obudzić...

Dzieci się napracowały, calutki rok na taką chwilę czekali..., bo one jeszcze kochają i jeszcze marzenia swoje mają, a co my mamy prócz braku czasu i gonitwy w której o sobie nawzajem zapominamy...

Żeluś!

Piękne słowa! I takie prawdziwe, i typowe dla Ciebie, Dobry Duszku!

Proponuję te słowa Żelki powiesić na głównej stronie Forum, aby wszyscy je widzieli:yes::yes::yes:

Edytowane przez bpis
dopisek

To ja za przykładem EDZI, dodam dyszkę do Anioła Anety. :wiggle:

I kartę nr 7 i nr 9 Edycie naszej kochanej zabiorę, niech się troszkę na mnie wkurzy, bo wciaż mnie tylko kocha i kocha...

Edytowane przez Żelka

Żeluś jesteś wielka:-)

Winko już wczoraj podebrałam;-)

Dzisiaj swoje fanty przelicytuję

Bombkę za 40zł i karteczkę za 20zł poproszę :-)

Haniu:hug:

No jak pięknie, tkliwie, świątecznie. Na koncie 1730, ale licznik mógłby się trochę podkręcić. Pomoże ktoś?

Piękne pudełko na lunch do wzięcia. Idealne na prezent i nie tylko. Komu?

...No i znowu przekręciłam licznik - mamy 1700 zł:stirthepot:

Po aukcji nadany Ci Edziu zostanie tytuł " Mistrzyni przekręcania" :)

Edytowane przez anSi