Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takim razie anSi kochana 5 marzeń poproszę... może i moje zdrowotne marzenia się spełnią:):):)

Ja wlasnie , ze tak powiem w tej wlasnie intencji kupilam to swoje marzenie dzisiaj :yes: bo cos mnie jakas choroba bierze .... niby nic takiego ale na zimne wole dmuchac dam znac rano czy pomoglo :D

czekoladek w pudelku jest 32 sztuki. Pięć różnych smaków, ale nie pytajcie jakich bo będę musiał spróbować :)

Żaden tam karton, ale ładne drewniane pudełeczko jak na księżniczki przystało. Całości oczywiście dopełniają słodkie księżniczki.

Za takie słodkości, które nie idą w boczki 30 zł to trochę mało. Ludziska kupujcie bo to rynczna robota specjalnie wykonana dla księżniczek :)

Haniu - marzenia dla Ciebie - niech się spełniają :) Edytko - koniecznie napisz, czy w intencji zdrowia pomogło. To będzie test na działanie :)

Miras pięknie reklamuje - ludziska kupujcie wyjątkowe słodkości o iście królewskim rodowodzie :)

3700 w świątecznej skarpecie. Przedostatni dzień licytacji. Czy licznik dzisiaj przyspieszy? Coś czuję, że tak - wszak dzieciaki z Marymontu na zimowisko zbierają. A zima za progiem stoi i lekko już szczypie w uszy :)

czekoladek w pudelku jest 32 sztuki. Pięć różnych smaków, ale nie pytajcie jakich bo będę musiał spróbować :)

Żaden tam karton, ale ładne drewniane pudełeczko jak na księżniczki przystało. Całości oczywiście dopełniają słodkie księżniczki.

Za takie słodkości, które nie idą w boczki 30 zł to trochę mało. Ludziska kupujcie bo to rynczna robota specjalnie wykonana dla księżniczek :)

Sorry Miras12, budżet mam ograniczony. :rolleyes: Mogę dać 50zł i to już moja góra!

50zł za czekoladki i bardzo proszę mnie przelicytować! :wiggle: