Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miras - no baaaaardzo mi przykro:cool:.

Na pocieszenie mogę Ci dodać, że kupowane tutaj marzenia się spełniają....moje 2 się spełniły, więc Twoje na 100% też się spełnią..

To była wspaniała licytacja, wspaniali prowadzący, jak zwykle niezawodni licytujący...imponujący wynik jak na licytację jubilatkę przystało.

Wielkie, wielkie dzięki:hug::hug:

Oby wszystkie wylicytowane tu marzenia się spełniły!!!!!!!!:stirthepot:

Dzieciakom życzę niezapomnianych wrażeń w czasie ferii.

Edytowane przez EDZIA

Prababka podebrała mi segregator!

Nie mogłam wczoraj pilnować, nawet dziś wpadłam tylko na aukcje i uciekam.

Mam nadzieję, że marzenia można kupić nadal, jakby co biorę 6, za 60 zł ;)

Zaraz wyślę przelew...

Jessuuu, nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że marzenia się tak dobrze sprzedają. Prawda, że to był strzał w dziesiątkę? :) Potrzebuję dzisiaj pozytywnych głasków, więc się dopraszam. Zły dzień za mną :(

Gratuluję wszystkim uczestnikom tej szlachetnej Aukcji. Nie mogłem w niej brać czynnego udziału, pozwoliłem sobie jednak zasilić konto skromną wpłatą 50,-.

Redakcji i uczestnikom Aukcji życzę pogodnych pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam świątecznie.

Choinka magiczna.jpg

Jessuuu, nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że marzenia się tak dobrze sprzedają. Prawda, że to był strzał w dziesiątkę? :) Potrzebuję dzisiaj pozytywnych głasków, więc się dopraszam. Zły dzień za mną :(

anSi sciskam przesylam pozytywna energie , a jesli to pomoze to oddaje Tobie jedno moje marzenie mozesz wykorzystac :hug:

Buziaki :hug:

Edytko kochana - baardzo dziękuję - marzenie przygarniam -niech się spełni :)

Andrzeju Wilhelmi - w imieniu dzieciaków serdecznie dziękujemy.

Serdeczne podziękowania także dla Chefa Paula, który również dorzucił grosik do Skarpety.

Cuda się dzieją, serca topnieją - a to wszystko - by udało się dzieciakom zimowisko :)

AnSi moc pozytywnych głasków przesyłam + marzenie i .....niech moc będzie z Tobą dziewczyno.... złe dni niech już na zawsze zostaną za Tobą a przed Tobą niech będą same dobre i słoneczne.

Juz nie moge sie doczekac kiedy dostane przesylke z Ozdobami .... sa takie sliczne na fotkach , a co dopiero w rzeczywistosci :hug:

Milego dnia pa pa :bye:

Ozdoby zapewne będą równie śliczne w rzeczywistości, jak na fotkach.

Komódki, które dziś do mnie dotarły takie właśnie są - śliczniuchy :)

Z samego rana wpada kurier z paczką. Uśmiech na twarzy, za plecami słońce i mówi, że miał być w poniedziałek, ale jest dzisiaj :D

Co za dzień!!!

Tak więc dziękuję:

- za śliczne komódki,

- za wybór błyskawicznej (bo szybko ta za mało powiedziane) firmy kurierskiej

- za wspaniałą licytację

- i za genialnych prowadzących ową licytację

Słonecznych Świąt!!!