kontradmiral86 18.12.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Miras 12 bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Już po aukcji??????? Chyba tak... Poproszę na priv adres do kogo mam wino wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Miras - no baaaaardzo mi przykro:cool:. Na pocieszenie mogę Ci dodać, że kupowane tutaj marzenia się spełniają....moje 2 się spełniły, więc Twoje na 100% też się spełnią.. To była wspaniała licytacja, wspaniali prowadzący, jak zwykle niezawodni licytujący...imponujący wynik jak na licytację jubilatkę przystało. Wielkie, wielkie dzięki:hug: Oby wszystkie wylicytowane tu marzenia się spełniły!!!!!!!! Dzieciakom życzę niezapomnianych wrażeń w czasie ferii. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Prababka podebrała mi segregator! Nie mogłam wczoraj pilnować, nawet dziś wpadłam tylko na aukcje i uciekam. Mam nadzieję, że marzenia można kupić nadal, jakby co biorę 6, za 60 zł Zaraz wyślę przelew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ewuś, pewnie, że marzenia można jeszcze kupić. Zaraz dopiszę, dziękujemy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jessuuu, nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że marzenia się tak dobrze sprzedają. Prawda, że to był strzał w dziesiątkę? Potrzebuję dzisiaj pozytywnych głasków, więc się dopraszam. Zły dzień za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.12.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Gratuluję wszystkim uczestnikom tej szlachetnej Aukcji. Nie mogłem w niej brać czynnego udziału, pozwoliłem sobie jednak zasilić konto skromną wpłatą 50,-. Redakcji i uczestnikom Aukcji życzę pogodnych pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2015 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jessuuu, nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że marzenia się tak dobrze sprzedają. Prawda, że to był strzał w dziesiątkę? Potrzebuję dzisiaj pozytywnych głasków, więc się dopraszam. Zły dzień za mną anSi sciskam przesylam pozytywna energie , a jesli to pomoze to oddaje Tobie jedno moje marzenie mozesz wykorzystac Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Edytko kochana - baardzo dziękuję - marzenie przygarniam -niech się spełni Andrzeju Wilhelmi - w imieniu dzieciaków serdecznie dziękujemy. Serdeczne podziękowania także dla Chefa Paula, który również dorzucił grosik do Skarpety. Cuda się dzieją, serca topnieją - a to wszystko - by udało się dzieciakom zimowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.12.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Jessuuu, nawet sobie nie wyobrażacie, jak się cieszę, że marzenia się tak dobrze sprzedają. Prawda, że to był strzał w dziesiątkę? Potrzebuję dzisiaj pozytywnych głasków, więc się dopraszam. Zły dzień za mną AnSi moc pozytywnych głasków przesyłam + marzenie i .....niech moc będzie z Tobą dziewczyno.... złe dni niech już na zawsze zostaną za Tobą a przed Tobą niech będą same dobre i słoneczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 19.12.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Juz nie moge sie doczekac kiedy dostane przesylke z Ozdobami .... sa takie sliczne na fotkach , a co dopiero w rzeczywistosci Milego dnia pa pa Ozdoby zapewne będą równie śliczne w rzeczywistości, jak na fotkach. Komódki, które dziś do mnie dotarły takie właśnie są - śliczniuchy Z samego rana wpada kurier z paczką. Uśmiech na twarzy, za plecami słońce i mówi, że miał być w poniedziałek, ale jest dzisiaj Co za dzień!!! Tak więc dziękuję: - za śliczne komódki, - za wybór błyskawicznej (bo szybko ta za mało powiedziane) firmy kurierskiej - za wspaniałą licytację - i za genialnych prowadzących ową licytację Słonecznych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 anSi kochana, komu jak nie Tobie, marzenia powinny się spełniać. Przytulam Świątecznie. Nasz przelew poszedł dopiero dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Przelew poszedł, pozdrowienia dla prowadzących aukcję, uczestników i dzieciaków. No i dla Redakcji oczywiście. Mam nadzieję, że zasponsorowane przeze mnie marzenia się spełnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 amalfi - spełnią się - po wielokroć, a nawet ....w nieoczekiwany sposób Zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobsonC 20.12.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Hej Czy mogę gdzieś potwierdzić, że mój przelew dotarł gdzie trzeba? Pozdrawiam Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Hej Czy mogę gdzieś potwierdzić, że mój przelew dotarł gdzie trzeba? Pozdrawiam Robson RobsonC nie trzeba potwierdzać my tutaj sobie ufamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobsonC 20.12.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 RobsonC nie trzeba potwierdzać my tutaj sobie ufamy Edyta - ja bardziej dla kontroli banku niż siebie Lubię mieć świadomość że przelew doszedł gdzie trzeba Pozdrawiam Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Doszedł nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ogromnie dziekuję wszystkim tym, którzy jeszcze marzenia dokupują Niech wszystkie się Wam spełnią anSi - pomysł rewelacyjny :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.12.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Prześliczna karteczka dotarła.. to nie jest zwykła pocztówka - to istne dzieło sztuki!Marzenia jeszcze nie zostały odkryte.. pomyślę o nich w czasie świąt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts