Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, to Forum jest Forum Cudów! A jest tak, Bo Wy takim go czynicie! Każdy z Was! Bo Wam się wciąż na nowo chce pomagać, bo mimo braku czasu, czas znajdujecie, bo mimo wydatków budowlanych i nie tylko, odkładacie część by dzielić się z innymi, bo jak nie ma już co licytować, dokładacie marzenia i o nich walczycie...

No i jakby tego mało było..., licytowane przedmioty wysyłacie w prezencie innym.

Tak było na poprzedniej aukcji, tak jest teraz!

Właśnie przed chwilą dostałam przepiękne pudełko czekoladek, które nie wylicytowałam... Haniu, kontradmirał86, z całego serca Ci dziękuję. Nic innego nie umiem napisać, bo wzruszona jestem bardzo.

A w środku zdjęcie przepięknych Dziewczynek Mirka12 i liścik od Mirka, bardzo wzruszający.

Dziękuję Haniu, dziękuję Mirku, dziękuję Wam Wszystkim, za to, że pozwalacie mi być częścią czegoś tak pięknego...... :hug::hug::hug::hug:

OZDOBY PRZECUDNEJ URODY !!!!!! i wielkosci :D wszystko piekne , cudne , sliczne ...... DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Droga Redakcjo na przyszly rok poprosze o podanie wymiarow ozdob ( wiecej detali :yes: ) bo tak teraz sobie mysle , ze za taka precyzje wykonania i za ich wielkosc to powinny byc wylicytowane za zdecydowanie wieksze pieniazki :(......

Bardzo dziekuje za tak szybka przesylke , wszystkim zycze Zdrowych i Radosnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku 2016 , ciesze sie , ze znow moglam tutaj byc :hug:

Edytowane przez Edyta M

Ogromnie dziekuję wszystkim tym, którzy jeszcze marzenia dokupują :hug: Niech wszystkie się Wam spełnią :) anSi - pomysł rewelacyjny :*

Sama jestem zaskoczona, jak bardzo marzenia w cenie. To dobry znak, to bardzo dobry znak - przenigdy nie należy rezygnować z marzeń, a losowi trzeba pomagać :)

Melduję o otrzymaniu wylicytowanej kasety. Dotarła w błyskawicznym tempie - już w sobotę.

Jest wspaniała (!) i wkrótce trafi pod choinkę.

Przepraszam , że dopiero teraz zamieszczam tą informację, ale niestety czas aukcji pokrył się z fatalnym okresem dla mnie i mojej rodziny.

Moniss może się cieszyć z obydwóch "komódek - śliczniuchów" tylko dlatego, że nie mogłem poświęcić licytacji więcej uwagi ;).

Wszystkim tutaj życzę radosnych i rodzinnych Świąt, a dzieciakom dodatkowo - udanych ferii.

[quote=Żelko nasza kochana i co mam Ci napisać skoro nasze księżniczki dostały cudowny prezent 11.Choinka: Czapka Gandalfa. Ciekawe kto go wygrał i jakim sposobem trafił do nas, dziękujemy :) Masz 100% racji w tym wszystkim co napisałaś. Cieszę się że jestem częścią tej zwariowanej pozytywnie zakręconej rodzinki. Żelko tak ładnie wszystko opisałaś, że wypadałoby wszystko skopiować i tylko zmienić nick, oczywiście na Twój :)

A światłość już niedaleko:

w Grudniu się narodzi Dziecko,

co jednym wzniesieniem dłoni

świat ku światłości nakłoni.

Spójrzcie, jak pierzchają cienie!

Płynie Boże Narodzenie!"

K.I. Gałczyński

Wesołych Świąt! :hug:

AJ TAM,AJ TAM

Aj tam,zaraz się stało:D ja mogę zostawić jak jest:D Wszystko zależy od Tereski;):hug:

Prace dzieci sa piekne wszystkie bez wyjatku, wiec jesli pomylka polegala tylko na zamianie bombek, to nie ma problemu, moze zostac tak jak jest :)

Ja jeszcze nie widzialam co dostalam ;), wiem, ze przesylka dotarla do rodzicow, ale dopiero jutro bede miala okazje ja otworzyc. Nie moge sie doczekac!

WESOLYCH SWIAT KOCHANI!!!

A ja dziękuję za piękną kartkę i fantastyczny świecznik, któremu wydaje się, że jest ...durszlakiem. To małe arcydzieła, które umilą świąteczny czas. Dziękuję :)

Dobrych Świąt :) WSZYSTKIM :)