TAR 21.12.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 dostalam bombke i wieniec to nie jest bombka to bomba a wieniec jest imponujacy, imponująco piekny. przechowam go do nastepnych swiat i powiesze na drzwiach nowego domku:wiggle: naprawde szacun dla wykonawcow dziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Kochani, to Forum jest Forum Cudów! A jest tak, Bo Wy takim go czynicie! Każdy z Was! Bo Wam się wciąż na nowo chce pomagać, bo mimo braku czasu, czas znajdujecie, bo mimo wydatków budowlanych i nie tylko, odkładacie część by dzielić się z innymi, bo jak nie ma już co licytować, dokładacie marzenia i o nich walczycie... No i jakby tego mało było..., licytowane przedmioty wysyłacie w prezencie innym. Tak było na poprzedniej aukcji, tak jest teraz! Właśnie przed chwilą dostałam przepiękne pudełko czekoladek, które nie wylicytowałam... Haniu, kontradmirał86, z całego serca Ci dziękuję. Nic innego nie umiem napisać, bo wzruszona jestem bardzo. A w środku zdjęcie przepięknych Dziewczynek Mirka12 i liścik od Mirka, bardzo wzruszający. Dziękuję Haniu, dziękuję Mirku, dziękuję Wam Wszystkim, za to, że pozwalacie mi być częścią czegoś tak pięknego...... :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Coś pięknego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 21.12.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ja też dostałam właśnie wylicytowane przedmioty. Bombka (a raczej bomba), wieniec i świecznik są piękne! Ich twórcom należy się wielki podziw! Dziękuję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.12.2015 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) OZDOBY PRZECUDNEJ URODY !!!!!! i wielkosci wszystko piekne , cudne , sliczne ...... DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Droga Redakcjo na przyszly rok poprosze o podanie wymiarow ozdob ( wiecej detali ) bo tak teraz sobie mysle , ze za taka precyzje wykonania i za ich wielkosc to powinny byc wylicytowane za zdecydowanie wieksze pieniazki ...... Bardzo dziekuje za tak szybka przesylke , wszystkim zycze Zdrowych i Radosnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku 2016 , ciesze sie , ze znow moglam tutaj byc Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.12.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ogromnie dziekuję wszystkim tym, którzy jeszcze marzenia dokupują Niech wszystkie się Wam spełnią anSi - pomysł rewelacyjny :* Sama jestem zaskoczona, jak bardzo marzenia w cenie. To dobry znak, to bardzo dobry znak - przenigdy nie należy rezygnować z marzeń, a losowi trzeba pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.12.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Dokładnie tak anSi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.12.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Melduję o otrzymaniu wylicytowanej kasety. Dotarła w błyskawicznym tempie - już w sobotę. Jest wspaniała (!) i wkrótce trafi pod choinkę. Przepraszam , że dopiero teraz zamieszczam tą informację, ale niestety czas aukcji pokrył się z fatalnym okresem dla mnie i mojej rodziny. Moniss może się cieszyć z obydwóch "komódek - śliczniuchów" tylko dlatego, że nie mogłem poświęcić licytacji więcej uwagi . Wszystkim tutaj życzę radosnych i rodzinnych Świąt, a dzieciakom dodatkowo - udanych ferii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.12.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ozdoby przepiękne! Tak jak bpis napisała - bomba jest ogromna! niestety pomimo solidnego zabezpieczenia, Anioł nie dotarł w całości ale podejmę działania reanimacyjne, jest przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.12.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 [quote=Żelko nasza kochana i co mam Ci napisać skoro nasze księżniczki dostały cudowny prezent 11.Choinka: Czapka Gandalfa. Ciekawe kto go wygrał i jakim sposobem trafił do nas, dziękujemy Masz 100% racji w tym wszystkim co napisałaś. Cieszę się że jestem częścią tej zwariowanej pozytywnie zakręconej rodzinki. Żelko tak ładnie wszystko opisałaś, że wypadałoby wszystko skopiować i tylko zmienić nick, oczywiście na Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.12.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A co ja mam teraz zrobić????Dostałam piękną bombę Tereski (chyba?)pt. TERAZ JEDZIE DO CIEBIE:DTeresko?Podasz adres?Moge wysłać juz po Świetach?Może moja szyszkowa pojechala do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2015 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 No i stało się... Przepraszamy za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.12.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 AJ TAM,AJ TAM Aj tam,zaraz się stało:D ja mogę zostawić jak jest:D Wszystko zależy od Tereski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Mirku12, cieszę się, że choinka się podoba. Pozdrowienia dla całej Waszej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 22.12.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Moje fanty też już dotarły w całości -winko również.Kartki i bombka cudne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Kontradmirał... To zdrówka i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko: w Grudniu się narodzi Dziecko, co jednym wzniesieniem dłoni świat ku światłości nakłoni. Spójrzcie, jak pierzchają cienie! Płynie Boże Narodzenie!" K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 23.12.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Wesołych Świąt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 23.12.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 AJ TAM,AJ TAM Aj tam,zaraz się stało:D ja mogę zostawić jak jest:D Wszystko zależy od Tereski;) Prace dzieci sa piekne wszystkie bez wyjatku, wiec jesli pomylka polegala tylko na zamianie bombek, to nie ma problemu, moze zostac tak jak jest Ja jeszcze nie widzialam co dostalam , wiem, ze przesylka dotarla do rodzicow, ale dopiero jutro bede miala okazje ja otworzyc. Nie moge sie doczekac! WESOLYCH SWIAT KOCHANI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A ja dziękuję za piękną kartkę i fantastyczny świecznik, któremu wydaje się, że jest ...durszlakiem. To małe arcydzieła, które umilą świąteczny czas. Dziękuję Dobrych Świąt WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts