Yeti 07.12.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Proszę o określenie terminu rozstrzygnięcia aukcji - do kiedy będzie trwała licytacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.12.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dobre pytanie - REDAKCJO - do kiedy aukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.12.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Do północy 20 minut, do pierwszego tysiąca 30 zł, do wylicytowania wiele cudowności. Kto przekręci licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dzień dobry ranne ptaszki - zaczynamy licytacji dzień trzeci. Niech się licznik kręci, a góra grosza na zimowisko dla dzieciaków rośnie. Kto zacznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dzień dobry Wszystkim! anSi, od której dziś mam zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Co tu tak cicho??? Nikt kartek świątecznych. misternie ozdobionych nie potrzebuje? Żadna bombka go gustu nie przypadła?Żelko napisałam priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dzięki anSi. Była już prośba do Redakcji o wysłanie priva do Wszystkich z informacją o aukcji, ale przypomnieć nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Może przełamię ciszę przedlicytacyjną. Bombkę Szykuj swoje skarpety oraz kartkę nr 10 - po 10 zł każdą poproszę I tym sposobem 990 złotóweczek już jest. Kto chce przekręcić licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 08.12.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 To ja poproszę kartkę nr 12 za 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.12.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Brawo, przekręciłaś licznik...dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.12.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dziewczyny, proszę uaktualnijcie kartkę nr 15. Niestety coś się zadziało nie daję rady edytować, ani odpowiadać z cytatem ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.12.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 już jestem i mam uprawnienia przepraszam za poślizg ale choroba mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 No i pięknie się zrobiło Pierwszy tysiączek za nami. Kręcimy następny? Cez zbożny, fanty przecudnej urody, atmosfera przedświąteczna - nic - tylko otwierać serca i kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.12.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Kochani, aukcja potrwa do 17 grudnia, czwartek, do godziny 22. Wtedy w piątek będziemy mogli wysyłać prace i dotrą przed Bożym Narodzeniem do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Mimo, że czas licytacji dłuuugi - nie ociągać się, tylko piękne fanty licytować. Zapraszamy wszystkich, a zwłaszcza tych, którzy jeszcze się wahają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.12.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Super, mamy już termin wrzucę go do pierwszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.12.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jakiś niedoświadczony w tych bojach jestem bo długo szukałem aktualnego stanu licytacji zamiast zajrzeć do pierwszego postu:) Poproszę :5. Świecznik - 50zł6. Kaseta - 50zł10. Komódka dużą 50zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.12.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Finlandia dziękujemy i z przyjemnością aktualizuję stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 08.12.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Dzień dobry wszystkim! Poproszę bombki 16, 17 i 21 po 15 zł. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Edziu, fajnie, że jesteś i nie przejmuj się, że masz kłopot z aktualizacją, wystarczy, że zaglądasz, że wspierasz, że jesteś! Kendra, szybko zdrowiej, bo na końcówce Ciebie nie może zabraknąć. dlatego dziś poleż, wygrzej się, odpoczywaj, ja jestem po południu a wieczorkiem anSi znowu przyleci. Kochani, jeśli nie przeczytaliście, to koniecznie przeczytajcie króciutki liścik z Ogniska Marymont, jest na początku na stronie z fantami. Warto przeczytać! Ja się bardzo wzruszyłam. Dzieci przez calutki rok przygotowują się do tej naszej aukcji!!! Nie może być, że jakiś fant pozostanie bez właściciela. Wszystkie muszą znaleźć swój dom, tak samo jak Dzieci znaleźli go w sercach wielu z Was!!! Ale jest nas tutaj dużo, bardzo dużo... Tyle serc!!!! Czy znajdziecie w nim miejsca aby pokochać któryś z fantów zrobiony przez Dzieci??? Proszę, poszperajcie w tym serduchu, na pewno jest tam jeszcze dużo miejsca, na pewno jest ono większe niż Wam się może wydawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts