finlandia 08.12.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Na hazard mnie nie namówicie: tylko raz dziennie tu będę wpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ależ w słusznej sprawie i hazard dopuszczalny To co zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Sypnijcie groszem, pięknie proszem - siedem pięknych karteczek świątecznych bez właścicieli. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.12.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 anSi to ja poproszę wszystkie karteczki za wywoławcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Kochana jesteś Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 1270 w skarpecie i jedna bombka, jedna choinka i jeden świecznik bez właścicieli. Smutno im Komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ok świecznik za wywoławczą biorę ja - Może to zresztą durszlak, a nie świecznik 1280 na koncie. Komu samotną bombkę, komu choinkę. Taka zimna noc za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.12.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ech! Już nie pamiętam co, ale nr 27- 50zl ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 W takim momencie rozgrzeszonyś, finlandio Nie ma co wzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) I tym oto sposobem finandia podebrał mi karteczkę, a na koncie 1330. Sytuacja jest rozwojowa Kto dołączy? Samotna, samiuteńka jak palec choinka oranżetka spod nr. 35 pilnie szuka schronienia w pojemnym sercu. Komu? Edytowane 8 Grudnia 2015 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 I tak oto minął licytacji dzień trzeci. W skarpetce już 1330 złotych. A ona wciąż nienapełniona Wszystkim , którzy dzisiaj dorzucili grosik albo dwa serdecznie dziękujemy i zapraszamy na kolejne dni Niech się licznik kręci, a marzenia dzieci o zimowisku spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadProfessor 09.12.2015 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 pierwszy dla:nr 35: Choinka oranżetka - 15 złotychPodbijamnr 28: kartka nr 7 - 10 złotychnr 25: kartka na 4 - 10 złotych Będę zaglądać bo wiem ile z budżetu mogę tu zostawić.W tym roku budżet na aukcje podzieliłem między Was a fundacje wspomagającą schronisko dla czworonogów, które wspomagam co roku (nie tylko w święta) od 3 lat czyli od czasu gdy adoptowalismy stamtąd 3 czworonogie sieroty (Ostatnia sierotka miała być tylko na "tymaczas" - ale jak można było później rozdzielić naszą watahę...). Psiaki schroniskowe nie obraża się - same bidule wiedzą jak ciężko jest być sierotą... Może tylko po cichutku będą miały nadzieję w swych serduszkach, że dobry uczynek dzielenia się pomoże im szybciej znaleźć kogoś, komu oddadzą swe serduszko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.12.2015 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 MadProfessor zapros znajomych do aukcji cel szczytny , a usmiech DZIECI bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadProfessor 09.12.2015 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 MadProfessor zapros znajomych do aukcji cel szczytny , a usmiech DZIECI bezcenny Na przyszły rok pomyślę może by zachęcić parę firm do datków. Wiem, że to żadne usprawiedliwienie ale zabigany jestem - przygotowanie pokoju dla 2letniej córci (mam tydzień - babcie z dziadkami), nowa praca i w dodatku dopinanie otwarcia działalności (biuro, umowy dystrybucyjne etc. etc.) Ale dziękuję za pomysł Edyto Na pewno będa jeszcze inne aukcje do których postaram się przekonać i znajomych i zaprzyjaźnione firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.12.2015 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Kochani dodalam dwa fanty do licytacji .... zapraszam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2015 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) No tak - nocą dzieją się najciekawsze rzeczy Edytko, MadProfessor - serdecznie Wam dziękuję Piękne, pojemne pudełeczko śniadaniowe i jeszcze piękniejszy zegarek od od Edyty M - do przygarnięcia. Super pomysł na prezent Edytowane 9 Grudnia 2015 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 1355 i....zaczynamy nowy dzień Wstawać śpiochy, zakamarki przeszukiwać, grosiki wysupływać, do Skarpety Mikołajowej wrzucać - niech się JUBILEUSZOWO kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 09.12.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 już wstałem i poproszę pudełeczko śniadaniowe LUNCHBOX - Spider - Man za 30złZegarek LCD - FROZEN za 20Trochę podkradam ale w słusznej sprawie:Świecznik: Zupełnie w starym stylu za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Dzień dobry. Zwędzili mi świecznik. Tralala A aniołka Anety ktoś nie chce? W odwecie zabieram świecznik Edycie! O! Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.12.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam i ja tak na szybko poproszę mnie dopisać do starego ryja na miejscówkę pkt 44 miałabym prośbę o dołożenie numerków z fantami, bo chyba tylko do 12 to funkcjonuje, pogubiłam się, a jestem w niedoczasie ps. Żelko moja najukochańsza byłam pewna na 1000% że napisałam, że wszystko od Ciebie dostałam w tempie ekspressowym i idealnym wykonaniu, dziękuję Ci duszko i przepraszam za brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts