Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok świecznik za wywoławczą biorę ja - Może to zresztą durszlak, a nie świecznik :cool: 1280 na koncie. Komu samotną bombkę, komu choinkę. Taka zimna noc za oknem... :(

I tym oto sposobem finandia podebrał mi karteczkę, a na koncie 1330. Sytuacja jest rozwojowa :) Kto dołączy?

Samotna, samiuteńka jak palec choinka oranżetka spod nr. 35 pilnie szuka schronienia w pojemnym sercu. Komu?

Edytowane przez anSi

I tak oto minął licytacji dzień trzeci. W skarpetce już 1330 złotych. A ona wciąż nienapełniona :) Wszystkim , którzy dzisiaj dorzucili grosik albo dwa serdecznie dziękujemy i zapraszamy na kolejne dni :) Niech się licznik kręci, a marzenia dzieci o zimowisku spełniają.

pierwszy dla:

nr 35: Choinka oranżetka - 15 złotych

Podbijam

nr 28: kartka nr 7 - 10 złotych

nr 25: kartka na 4 - 10 złotych

Będę zaglądać bo wiem ile z budżetu mogę tu zostawić.

W tym roku budżet na aukcje podzieliłem między Was a fundacje wspomagającą schronisko dla czworonogów, które wspomagam co roku (nie tylko w święta) od 3 lat czyli od czasu gdy adoptowalismy stamtąd 3 czworonogie sieroty (Ostatnia sierotka miała być tylko na "tymaczas" - ale jak można było później rozdzielić naszą watahę...). Psiaki schroniskowe nie obraża się - same bidule wiedzą jak ciężko jest być sierotą... Może tylko po cichutku będą miały nadzieję w swych serduszkach, że dobry uczynek dzielenia się pomoże im szybciej znaleźć kogoś, komu oddadzą swe serduszko...

MadProfessor zapros znajomych do aukcji cel szczytny , a usmiech DZIECI bezcenny :bye:

Na przyszły rok pomyślę może by zachęcić parę firm do datków. Wiem, że to żadne usprawiedliwienie ale zabigany jestem - przygotowanie pokoju dla 2letniej córci (mam tydzień - babcie z dziadkami), nowa praca i w dodatku dopinanie otwarcia działalności (biuro, umowy dystrybucyjne etc. etc.)

Ale dziękuję za pomysł Edyto :) Na pewno będa jeszcze inne aukcje do których postaram się przekonać i znajomych i zaprzyjaźnione firmy :)

No tak - nocą dzieją się najciekawsze rzeczy :) Edytko, MadProfessor - serdecznie Wam dziękuję :)

Piękne, pojemne pudełeczko śniadaniowe i jeszcze piękniejszy zegarek od od Edyty M - do przygarnięcia. Super pomysł na prezent :)

Edytowane przez anSi

1355 i....zaczynamy nowy dzień :) Wstawać śpiochy, zakamarki przeszukiwać, grosiki wysupływać, do Skarpety Mikołajowej wrzucać - niech się JUBILEUSZOWO kręci :)

Witam i ja :)

tak na szybko poproszę mnie dopisać do starego ryja na miejscówkę ;) pkt 44

miałabym prośbę o dołożenie numerków z fantami, bo chyba tylko do 12 to funkcjonuje, pogubiłam się, a jestem w niedoczasie

ps. Żelko moja najukochańsza byłam pewna na 1000% że napisałam, że wszystko od Ciebie dostałam w tempie ekspressowym i idealnym wykonaniu, dziękuję Ci duszko i przepraszam za brak odzewu :hug: