Ifarrg 06.12.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam. Mam opcję, żeby zrobić teraz ocieplenie domu. Styropian szary, część domu jest już ocieplona i pokryta klejem... Zależy mi na tym, bo styro zalega w garazu, a tam potrzbuję miejsca. No i byłby kolejny etap zrobiony. Zakres prac na teraz to ocieplenie i pokrycie warstwą zbrojącą, bez struktury. Grunt jak się będzie dało. Dom piętrowy, rusztowania, a na nich zawieszone siatki, żeby chronić przed zbytnim wiatrem i nocnymi spadkami tempratury. Pogoda przedstawia się tak Mam zamiar robić na caparolu 190 albo 190S - styropian 20 szary.Nada się ten klej? Patrząc na pogodę, zakres prac i materiał, co myślicie o tym, żeby zrobić to teraz? Termin od środy gdzieś, czyli od 9 grudnia. OStatnia robota wykonawcy, zostają u mne rusztowania do wiosny, będzie można ew. przerwać roboty i wznowić w odpowiedniej chwili... Tak sobie myślę, zę lato wcale lepsze nie było doroboty, bo cały czas gorąc totalny, no ale teraz. ew. przymrozki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.12.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 pogodę sprawdzaj tu tutajMnie sprawdza się w co najmniej 95% z tym, ze to jest pogoda na najblizsze 72h, na 84h sprawdź tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 06.12.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Rób ale uzgodnij z wykonawcą możliwość do przerwania prac jeśli w prognozie na najbliższe 3 dni zapowiadają spadki ponizej 0. Na prognoze 10 dniową nawet nie patrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts