Magdalena74 06.12.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Mam kolejną zagwostkę, a na szybko nie moge znaleźć odpowiedzi. Mam wejscie do domu bezpośrednio z garażu i tu pytanie czy konieczna jest izolacja termiczna fundamentów domu od strony garażu? Garaż nie ogrzewany, ale bedzie tu kotłownia na węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 07.12.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Wklejam skan żeby było czytelniej Zielona ramka to ocieplenie fundamentów które zrobimy Czerwona linia to granica pomiedzy domem a nieogrzewanym garażem i pytanie brzmi - czy na tym odcinku jest konieczna izolacja termiiczna fundamentów? Edytowane 4 Lutego 2016 przez Magdalena74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibuch 09.12.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jeśli masz tradycyjne ławy + ściany to ja bym dawał. Być może mniej niż na ścianie zewnętrznej ale na pewno tak. Przecież to izoluje przed stratami przez ścianę do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts