jeedek 07.12.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam w korytarzu i kuchni mam takie płytki: Których nie wystarczy niestety na cokół bo o nim zapomniałem. Myślę by go zrobić z płytek elewacyjnych. Np. z klinkieru w kolorze jasno szarym. Dodam, że ściany w pomieszczeniach gdzie ma być cokół są białe. Co o tym myślicie? Robił może ktoś coś takiego i ma zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 07.12.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam w korytarzu i kuchni mam takie płytki: [ATTACH=CONFIG]339900[/ATTACH] Których nie wystarczy niestety na cokół bo o nim zapomniałem. Myślę by go zrobić z płytek elewacyjnych. Np. z klinkieru w kolorze jasno szarym. Dodam, że ściany w pomieszczeniach gdzie ma być cokół są białe. Co o tym myślicie? Robił może ktoś coś takiego i ma zdjęcia? Myślę, że lepiej byłoby dokupić tych samych płytek i dociąć na cokoły. Cokoły zlicować ze ścianą. No chyba, że dobierzesz drzwi pod kolor cokołów, to może jakoś zagra ten szary. Jednak przy białych ścianach ja bym zrobiła w kolorze podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts