asc 07.12.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam serdecznie, nietypowe pytanie. Zastanawiam sie nad montażem oświetlenia świątecznego na froncie budynku. Posiadam podbitkę plastikowa, przykleiłem do niej uchwyty z marketku z taśmą dwustronną i tam przeprowadziłem przewód od sopli led swiatecznych. Wszsytko było ok, do momentu lekkich mrozów, taśma odpuściła i przewód wygladował na kostce macie jakiś lepszy pomysł?? Może opaski zaciskowe i zamocować do uchwytów rynnowych?? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 08.12.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Do haków za pomocą trytytki ,a tam gdzie w podbitce to zastosuj uchwyty kablowe , wyjmij gwoździa i daj wkręta. Do drewnianej podbitki 16x2,5 , u siebie stal jaki będzie odpowiedni. http://www.ctr.pl/produkty/trzymaki-kablowe/lc-trz-6-p200.htm Link to nie reklama,daje pierwszy z brzegu bo nie wiem jak fachowo nazywają się te spinki . Edytowane 8 Grudnia 2015 przez DACxxxAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts