Kominki Piotr Batura 23.01.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 W sumie skropliny to nie jest jakiś poważny kłopot. Tylko capi co jakiś czas jak z wędzarni.... Rury montuje się kielichami do góry. Wówczas skropliny z całej długości komina (jeśli ma rury), ciekną do środka i..... przy takim montażu na króćcu wkładu jak na zdjęciu, pięknie wyciekają na wkład, ulegając przypaleniu. Zamów redukcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.01.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Mogę ci zapoponować kominy systemowe firmy Pekabet maja wysoko jakościowe materiały w tym również budowlane Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 25.01.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Zakupiłem rury do komina. Grubość 0,8mm zamiast 0,6mm- niejako byłem do tego zmuszony bo wcześniej zadzwoniłem do 2 lokalnych kominiarzy i usłyszałem że kominów z rur 0,6mm nie odbierają bo niby w przypadku pożaru komina sie przepalają.. [ATTACH=CONFIG]343603[/ATTACH] no tak... jak producent napisze, że można powinni odebrać nawet 0,3mm takie też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts