bartass_88 07.12.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam. Mam pytanie. jestem po podziale działki. Pół działki ma ojciec gdzie mieszka w domu jednorodzinnym a na drugiej połowie chcę się zacząć budować w marcu. I tu moje pytanie czy jest sens doprowadzać prąd do mojej działki czy mogę na czas budowy (z tego co wiem to budowlany jest droższy) brać prąd od ojca? I drugie pytanie czy zakład energetyczny nie robiłby problemów żeby doprowadzić już połączenie docelowe po zakończeniu budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 07.12.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Jak wczytasz sie w regulaminy to oficjalnie korzystac z pradu "ojca" nie mozna. Natomiast ze wiekszosc ktorzy maja taka mozliwosc tak robia to inna sprawa. W moim rrejonie widze czesto ze poczatek ludzie skladaja wniosek o np 14kw, po wybudowaniu przylacza skladaja wniosekmo zmniejszenie przydzialu mocy a po zaknczeniu budowy znowu wniosek o przywrocenie mocy. Oplaty stale dla 1kw to o ile sie nie myle nie przekraczaja 10zl aa miesiac. Sorry za bram polskich znakow ale pisze z tabletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.12.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Ja brałbym od ojca :rolleyes:mi nie robił żadnych problemów Edytowane 7 Grudnia 2015 przez kamyk68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts