Drops2 07.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Producent płyt Austrotherm proponuje montaż krawędzi na kątowniku łączonym na wkręty. Wkręty są łatwo dostępne. Poproszę o info do podchodzących kątowników, oraz opinie na temat łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 10.12.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Ja tego nie robiłem. Obejrzałem jednak film i tam chłopaki uwijają się, jak należy. Nie widzę tam lipy, oprócz tempa na potrzeby filmu. Tam nie było dużych wysokości i pewnie o to chodzi w tych kątownikach, tylko o to, żeby zalać małą płytę możliwie szybko i tanio. Jako zbrojarz, zastanawiam się, jak to będzie, gdy tam będzie zwykłe zbrojenie, a nie rozproszone, jakie najpewniej było na filmie, ale kątowniki zawsze można zamontować po ułożeniu zbrojenia, wszędzie dostęp jest, przy otulinie 4 cm, da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.12.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=s4ifVi7dDzY Producent płyt Austrotherm proponuje montaż krawędzi na kątowniku łączonym na wkręty. Wkręty są łatwo dostępne. Poproszę o info do podchodzących kątowników, oraz opinie na temat łączenia.Fajne to! Ciekaw jestem ile kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 29.12.2015 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 w Niemczech nie ma stref przemarzania gruntów? Tak na marginesie jak ta kostka betonu bez zbrojenia osiądzie w jednym rogu i pęknie to się chałupa rozjedzie wątpię aby te kątowniczki pomogły:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 29.12.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jak nie ma zbrojenia? Jest.Nawet je widać. Co ma przemarzanie do płyty?Aa..zdjeli trawę,położyli styro,wylali beton i koniec,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 29.12.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jak nie ma zbrojenia? Jest.Nawet je widać. Co ma przemarzanie do płyty? Aa..zdjeli trawę,położyli styro,wylali beton i koniec,tak? sorki gwoździe zostały w foli , ale kątowniczki zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts