Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Głębokie brodziki 80x80 godne polecenia? HELP!

Recommended Posts

Hej :)

Proszę o dobrą radę. W przyszłym tygodniu zaczynamy remont małej łazienki ( 3m2) ,jeszcze do wczoraj byłam zdecydowana na kabinę z hydromasażem, ale trafiłam tutaj i zmieniłam zdanie ;) . Nie chcę chińskiego badziewia, a na kabinę w cenie 5000zł nas nie stać najzwyczajniej w świecie. Szukam i szukam ,ale jestem totalnie zielona. Chcę, dobrą, solidną kabinę, z jak najgłębszym brodzikiem 80x80 (ze względu na mały metraż , moje marzenie o wannie pryslo jak bańka mydlana, więc muszę to sobie zrekompensować, dodatkowo maamy synka, ktory uwielbia kąpiele) BARDZO PROSZĘ O RADĘ :)

jako że robiłem remont kawalerki i budowałem dom kupowałem 2 kabiny. Pierwsza z castoramy (niby ich marka) kabina niby ok ale instrukcja masakra nieczytelna. Potem do domu kupiłem z allegro kabinę produkcji polskiej ( sprzedaje je sprzedawca z WLKP mają stronę nawet dobre kabiny.pl czy jakość tak) i dopiero jak zobaczyłem kabinę polską uświadomiłem sobie co za szajs sprzedaje castorma. 200 zł różnicy a jednak materiały i wszystko dużo bardziej porządne. Obie kabiny niby identyczne ale co chwila odkrywałem w polskiej kabinie dodatkowe rozwiązania o których ktoś kto kopiował po prostu zapomniał.

Koszt tej polskiej kabiny to 700 zł więc nie jest to dużo tym bardziej że to kabiny 120x8 z głębokim brodzikiem