izat 14.07.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 masz auto z napędem 4x4? podziel sie swoimi odczuciami jeśli nie masz a jesteś fanem ostrej jazdy też sie wpisz pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 14.07.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Marzenie...bardzo przydałoby mi sie takie "autko" do mojej pracy w terenie po błotnych bezdrożach krańców Puszczy Białowieckiej, kiedy czasami nie wiem czy kolejną kałużę (3mx5m) uda mi sie pokonać czy zostanę po szyby w błocie nie potrafiąc wytłumaczyc nawet gdzie jestem lub bez zasiegu w komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to i ja melduję się ze swoim marzeniem...http://62.181.2.33/volvoxc90/flash.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 14.07.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Też chciałbym mieć auto 4x4. Jakieś 3 lata wstecz byłem już zdecydowany na Terrano I ale przezornie udałem się do mechanika i ...czar prysł. Niestety ale kupno takiego samochodu to jedna sprawa, natomiast na jego utrzymanie to już trzeba mieć zawsze jakąś kasę do wsadzenia. Zwłaszcza jeśli chciałoby się czasem zjechac z asfaltu. pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy 4x4 jak i marzycieli takich jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.07.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 http://www.autogaleria.pl/tapety/img/volvo/volvo_xc90_2002_05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 15.07.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 masz auto z napędem 4x4? podziel sie swoimi odczuciami jeśli nie masz a jesteś fanem ostrej jazdy też sie wpisz pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych iza To ja -FAN ostrej jazdy Pozdrawiam wszystkich kochajacych speed Wiecej nie pisze bo wiesz o co chodzi--niech się inni wypowiedzą a na ten temat BrrrrrrrrrrrrrrM spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Jak wszystko dobrze pójdzie, to za kilka tygodni stanę się właścicielką 14-letniego dziadka - Isuzu Trooper . Znajomi chcą się pozbyć za bardzo symboliczne pieniążki, więc skorzystam . Jak już dosiądę tego rumaka, to opowiem o wrażeniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 19.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Hej, hej No i ja witam w klubie 4*4. Mnie tez interesuje takie autko (dojazd do domu zima Myslalem wlasnie o Nissanie Terran I. Ryby, napisz wiecej, co jest zle z tym autkiem?? A co myslicie o Jeep Cherokee?? Pozdrawiam kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.07.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 W moim przypadku to akurat ten egzemplarz był wyeksploatowany. No i niestety ale silnik miał 2.4 litra w benzynie.Natomiast ponoć nie ma problemu z częściami do niego.Ale nic więcej niestety powiedzieć nie mogę.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.07.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 widzę, że wątek nie nabrał speeda więc może ja napiszę o sobie od ponad roku jeżdżę audi allroad'em i jest mi z nim dobrze od miesiąca EVO VIII też jest niezły niestety mąż się do niego przyssał i nie chce oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 21.07.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 widzę, że wątek nie nabrał speeda więc może ja napiszę o sobie od ponad roku jeżdżę audi allroad'em i jest mi z nim dobrze od miesiąca EVO VIII też jest niezły niestety mąż się do niego przyssał i nie chce oddać Czytałem w necie że na evo VIII wyrywa sie najlepiej młode laski więc sprawdź na wszelki wypadek powody tego przyssania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.07.2004 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 a wiesz jak fajnie wyrywa sie facetów na allroada? właściwie to sami lecą jak pszczółka do kwiatu pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 21.07.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 a wiesz jak fajnie wyrywa sie facetów na allroada? właściwie to sami lecą jak pszczółka do kwiatu pozdrawiam Cię Wiem wiem-znajoma ma też allroada i opowiadała że faktycznie dużo facetów leci na jej wóz-ale to jakies same dupki ew goście po 50 -ce Twierdzi że najlepszych podrywała jeżdżąc M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.07.2004 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 wiesz, bo to zależy od koloru no i od zawartości w środku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 22.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 wiesz, bo to zależy od koloru no i od zawartości w środku..... Od koloru bielizny i tego co pod nią sie znajduje-zgadzam sie w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.07.2004 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 weynrob, powoli ...spokojnie objaśniam: koloru samochodu a nie bielizny oddech...... zawartości auta... i wszystko powinno stać się jasne smuci mnie, że nie ma tu zbyt wielu prawdziwych miłośników 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.07.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 smuci mnie, że nie ma tu zbyt wielu prawdziwych miłośników 4x4 Izat, żeby być miłośnikiem - praktykiem Twojego pokroju, trzeba najpierw posiadać adekwatne walory finansowe. Ot i cała tajemnica małej popularności tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.07.2004 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 ella,uważam, że aby być miłośnikiem wcale nie trzeba być praktykiemi właśnie z myślą o takich osobach ten wątek został założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 23.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jeździłem przez moment Toyotka RAV 4. Piękne cacko. Strfa marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 23.07.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 izat nie wiem czy masz diesla czy 4.2 ale kiedy bedziesz wciskac twojej audicy do dechy to ... pomysl o mnie. Sterowanie silnikie w tych autach to takze po czesci moje dzielo. Teraz sie troche przesuwam w kierunku aut z dwoma silnikami. Teraz jezdze malym vanem ale tesknota za 4x4 zawsze wraca. Niestety nie stac mnie "na wszystko" i marzenia sa mocno redukowane - remont jest drozszy niz budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts