bernardo 04.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Bernardo toz jo całe życi mieyszkoł w Radlinie- chodziłech 5 lot do rybnickij budowlanki, potym 4 lata na polibuda - a teraz na obczyźnie. Ale Rybnik jest The Best - a 4x4 jeszcze bardzij W czwortek jada oglondac te patrole Sebo8877 czekam z niecierpliwoscia na info jaki przedzial cenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.07.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 O Bernardo - mam braci w Rybniku braci budowlancow ? ciotecznych Nawet tam byłem 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Fizyk , toś Ty jest prawie jak Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ktos cos mo do HANYSOW no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 kto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 jam HANYS, lubie innch GOROLI, GOROLI, PYR, KASZEB itd bo zdrowa mieszanka kulturowa jest SUPER wnosi sporo tolerencji, zdrowej tolerancji fajnie jest uslyszec jak kotos mowi TA JOJ .... albo PIKNIE .... moi znajomi mieszkaja w BREMEN - niemcownia na ich osiedlu mieszka ponad 150 narodowosci probowalismy tak na szybko wyliczyc kto to moze byc ale jazda, zaczynalo nam brakowac .... slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 fajnego masz tego gazika suka tez fajna ..zresztą po ile lecą takie unimogi ...orientujesz sie moze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 UNIMOGi to dla mnie za duze ....... gumy sorki, ale nie wiem po ile takie 4x4 chodza dzieki za mile slowa dot autek ale taki UNIMOGo podone , dotyczy gumy http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=samochody%2FTOYOTA%2FToyota+HILUX-TACOMA+Ryska+W&twg_show=1_toyota_RYSKA_W_2.jpg ale ze stajni TOYOTY to jakies 80 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Fajny potwor o ile sie nie myle to stoi to cudo na trasie Rybnik -Gliwice ??? i pare innych 4x4 .....tylko ze ja nigdy nie mam czasu wstąpić z tego co wyczytałem to działasz w "Gliwicach" - są jakies imprezy w najbliższym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 dokladnie tam to autko stoi teraz mozesz je sobie zobaczyc bez wychodzenia z ... kapci co do imprez i dzialania ja to zalapuje sie na krzywy r. jestem z okolic Gliwic, a w klubie MUTT jest sporo fajnych ludzi o podobnym podejsciu do 4x4 IMPREZY z tego co mi wiadomo to na razie cisza jest sronka Gliwickiego MUTTa http://www.mutt.pl ale tam ZIMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.07.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 chłopaki, macie klimatyzację w swoich wozach:) jak sobie radzicie z jazdą w takie upały?!! jeśli naturalna, to chyba trzeba prędkość zwiększać ja nie wyrabiam na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 to do wody http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2F01_ROK+2006%2F0.2006_wiosna_MUTT_ukladanie_trasy_KOTLARNIA&twg_show=MUTT_wrzesien_kotlarnia_2006_ukladanie_trasy_fotka_045.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.07.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 to do wody http://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2F01_ROK+2006%2F0.2006_wiosna_MUTT_ukladanie_trasy_KOTLARNIA&twg_show=MUTT_wrzesien_kotlarnia_2006_ukladanie_trasy_fotka_045.jpg hihihihi pływać nie potrafię, wody się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja od klimy to kicham jak wsciekly, musze kanaly oczyscica jak wsiadam do sj to nic mi nie dolegatylko moja mi mowi ze sie dziwnie zachowujehttp://foto4x4.pl/galeria/index.php?twg_album=galeria%2F01_ROK+2006%2F2006+2+lipiec+gdzies+tam+w+b%B3ocie&twg_show=P1180561.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 uzywania klimy sie trzeba nauczyć - tzn.dozować ostroznie ja zawsze ustawiam na 20 stopni i zyje ...choć kiedys nie zawsze było tak pieknie frycowe wszedzie sie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.07.2006 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja na 21,5 to optymalna temperatura dla mojego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 W suczce nie mam klimy. Uchylam tylne szyby, otwieram okno. A rano cierpię na ból gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.07.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 za 2 dni stuknie 2 rocznica założenia tego wątku ale ten czas szybko leci pojeździłabym cabrio w te upały .... tak dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Chłopacy - poradźcie czy warto - na co zwrócić uwage przy oglądaniu tego auta - wziołbym go na wymiane - osobowy za tego http://www.motolider.com.pl/uzywane.php?id=1924 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czesc SebaPrzede wszystkim sprawdź elementy nośne - podwozie. Jak wygląda, czy nie ma wgnieceń i oczywiście pod kątem rdzy. Stan zawieszenia - bezwzględnie (zawsze przy wykryciu luzów możesz więcej utargować).Ja sugeruję sprawdzić nadwozie - jak mocno było uderzone. Poszukaj wśród znajomych (np w ubezpieczeniach), sa fajne urządzonka do badania grubości powłoki lakierniczej.Co do samego forda - znajomy jeździ (benzynowym) i jest bardzo zadowolony. NIc autkowi nie dolega.Z tego co prasa pisze, to jakichś konkretnych wad samochód nie ma. Silniki diesla oceniane są wysoko. Awarie (podobno) dotyczą głównie elektroniki (sterowanie szyb i wskaźniki), korozja układu wydechowego (jak wszędzie), wycieki oleju . Czasami można spotkać się z uszkodzeniami skrzyni biegów (więc na jakość "wchodzenia" biegów popatrzyłbym szczególnie. Ponadto awarie stacyjnki i immobilisera.W domu może znajdę jeszcze kilka informacji to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts