gogo5660 19.02.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Pajero 4x4 gumy oczywisci Goodrich w terenie idzie jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 izat napisał: fizyk, jesteś chyba najwierniejszym uczestnikiem tego wątku pozdrawiam Dzięki. Co prawda ostatnio nie jeżdżę 4x4, ale fanem jestem nadal. Jak będę Zafirę spieniężał to zakupię cosik z napędem na cztery łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureq 10.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 witam, Jako zupełnie nowy uczestnik tego forum, bo budowę zaczynam na wiosnę powien, że mam reswego terenowca. Susuki samurai 1,3 na monowtrusku.rewelecyjna zabawa, wszędzie dojedzie.snorkel, odpowietrzenie mostów, zawieszenie podniesione na wieszakach o jakieś 10cm, opony bfg MT 275/75 bo nie mam zmotango reduktora więc nie chcę dawać większych, wycięte nadkola, osłona zbiornika paliwa, brak tapicerki, 2 osobowy...to podstawowe zmoty, na więcej mnie nie stać.... polecam...nphttp://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2006/odolanowska_wiosna/index.php?duze=img_4531_resize.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Bureq - raczej Suzuki Fajna zabawka. Pisz o wrażeniach z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 12.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A ja sprzedawszy swoje New Sportage [ żonka bardzo go lubiła ale budowa ma swoje prawa ] po nieudanej przygodzie z Astrą III nabyłem S..Yong Korando. Z kilku względów........ bo tańszy, chociaż to 2005 rok [ kupiłem bardzo okazyjnie ] i mniej szkoda tłuc go po krzakach, poza tym jest na ramie, ma most, skrzynię redukcyjną i prawdziwy silnik diesla od Merca [ nie do zaorania ]. Jazda w średnio trudnym [ w cieżkim jeszcze nie próbowałem ] terenie dostarcza wiele radości i daje poczucie bezpieczeństwa że traktora nie trza będzie szukać. Oponki BFG AT więc można spokojnie do błotka wjechać. Ogólnie jestem zadowolony, stylistyka auta nie każdemu może się podobać ale ja lubię orginalne rozwiązania. Jak na razie jeszcze mi się nie znudził a tak naprawdę to na nasze drogi nic lepszego w tej chwili nie widzę............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 PaJak05 napisał: A ja sprzedawszy swoje New Sportage [ żonka bardzo go lubiła ale budowa ma swoje prawa ] po nieudanej przygodzie z Astrą III nabyłem S..Yong Korando. Z kilku względów........ bo tańszy, chociaż to 2005 rok [ kupiłem bardzo okazyjnie ] i mniej szkoda tłuc go po krzakach, poza tym jest na ramie, ma most, skrzynię redukcyjną i prawdziwy silnik diesla od Merca [ nie do zaorania ]. Jazda w średnio trudnym [ w cieżkim jeszcze nie próbowałem ] terenie dostarcza wiele radości i daje poczucie bezpieczeństwa że traktora nie trza będzie szukać. Oponki BFG AT więc można spokojnie do błotka wjechać. Ogólnie jestem zadowolony, stylistyka auta nie każdemu może się podobać ale ja lubię orginalne rozwiązania. Jak na razie jeszcze mi się nie znudził a tak naprawdę to na nasze drogi nic lepszego w tej chwili nie widzę............. Napisz cosik więcej o tym SS Yongu - jaki motorek, pojemnośc no i cena ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 21.03.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Prosisz i masz.............http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2319699Lubię częste zmiany............... chociaż żonka go już polubiła, a w zasadzie to tylko ona go użytkuje, ja tylko od święta na wypadach w teren........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 no co tam chłopaki słychać w świecie motoryzacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nadal mam ciągoty A kumpel zakupił nie tak dawno Asię Rocstę. Świetna zabawka (stary jeep). Mam nadzieję wkrótce go odwiedzić i spróbować. ) W tym roku zmiana nie wchodzi w rachubę. Dobrze, ze ze spraw budowlanych została mi już tylko kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 24.04.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jeżdżę Nissanem Terrano 3,0D i teraz przymierzam się do zmiany samochodu...Myślę o Patfinder ( dobra pisownia?), bezramowe Mitsubishi Pajero lub Toyota Land Cruiser...Czy możecie doradzić blondynce ( ), co jest warte uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 28.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 No widzę że fajny temat znalazłem Witam Ja też napędzam się na cztery łapy, dom na wsi to i auto wsiowe sobie kupiłem http://img103.imageshack.us/img103/9615/0607310919480607191na5.th.jpg Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.05.2007 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witaj Grzesiu jak autko się sprawuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 03.05.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja mam autko z napędem na 4 kola,w automacie , z abs, klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.05.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 6dziewiatka7 napisał: Ja mam autko z napędem na 4 kola,w automacie , z abs, klima coś Ty:) a jakie?? pochwalisz się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 03.05.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 izat napisał: witaj Grzesiu jak autko się sprawuje?? Witaj Autko jak na razie dzielnie daje sobie radę(dopiero 7 tys.km), zwłaszcza jak ktoś przesiądzie się z "plaskacza" to może się zdziwić to jest inny wymiar auta, trzeba się tylko odważyć i wjechać tam gdzie innym nie starcza odwagi . Polecam i markę i model, to taki duuuuuży wibrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 03.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 izat napisał: 6dziewiatka7 napisał: Ja mam autko z napędem na 4 kola,w automacie , z abs, klima coś Ty:) a jakie?? pochwalisz się?? Noooo nie daj się prosić Zwłaszcza ABS i klima, no jestem zaintrygowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 07.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Honda Civic 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 07.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 6dziewiatka7 napisał: Ja mam autko z napędem na 4 kola,w automacie , z abs, klima A ja mam 27 aut bez klimy i ABSu , ale z napędem na 6 kół..... no dobra to nie moje.... firmowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 09.05.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 plamiak napisał: 6dziewiatka7 napisał: Ja mam autko z napędem na 4 kola,w automacie , z abs, klima A ja mam 27 aut bez klimy i ABSu , ale z napędem na 6 kół..... no dobra to nie moje.... firmowe... Nooo Plamiak, z takim sprzętem przebiłeś Hondę Civic 1,6 z klimt i ABS-em, o ilości napędzanych kół nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 09.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 No i co? 1,6 pojemności ma w nim sprężarka...bez ABSu jakoś daję radę.http://images21.fotosik.pl/268/c502198ae22c5bb1m.jpg' alt='c502198ae22c5bb1m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts