Bio 20.09.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 To nie jest istotne, który rocznik, czy drogi, czy tani. Najważniejsze, że polubiłeś ten samochód. A to, że go lubisz widać aż nadto Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 30.09.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witam, a ja juz moge pochwalic sie, ze mam Nissana Terrano I. Dosyc stary model - 1988 roku. Ale w jakim stanie !!! Gratulacje, teraz zima Ci niestraszna A za ile takie cudo nabyłeś i w jaki sposób wyszukałeś taki egzemplarz? Na necie jest mnóstwo ogłoszeń, ale jak zwykle pytanie: co plewy a co ziarno pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.10.2004 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 idzie zima moi drodzy poszalejemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Walory 4x4 najlepiej widać zimą. Wolę jednak szaleć wiosną, latem. Zima nie nastraja mnie optymistycznie Oby do wiosny )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.10.2004 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Bio, z Tobą może być nawet na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 06.10.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Nie wiem dlaczego, ale coraz bardziej ten wątek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 11.10.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Witam, a ja juz moge pochwalic sie, ze mam Nissana Terrano I. Dosyc stary model - 1988 roku. Ale w jakim stanie !!! Gratulacje, teraz zima Ci niestraszna A za ile takie cudo nabyłeś i w jaki sposób wyszukałeś taki egzemplarz? Na necie jest mnóstwo ogłoszeń, ale jak zwykle pytanie: co plewy a co ziarno pozdr Mariusz Nabylem takie cudo za 7000 Lt (1Lt=cos okolo 1.2 zl). Bralem z rak, ale uzywany tylko "na swieta". Stan techniczny - idealny. Wlasciciel byl bardzo pedantyczny, i jemu przeszkadzal kazdy skrzyp w samochodzie. To tak wszystko wymienial, ze teraz jedzie gladko i cicho jak BMW 7-emka ) Tak, bardzo polubilem to autko, poniewaz jestem rowniez pedanta nie lubiacym jak cos skrzypi )) Pozdrawiam kaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Czy ja z moją Viratką też mogę ?http://foto.onet.pl/upload/21/3/_337726_n.jpgMiniaturka terenowa,ale jaka cudowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.10.2004 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 ale cudny jest w kolorze pink czy bordo??? bo coś nie bardzo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 17.10.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Faktycznie cudny A z jakiej racji nasz wątek nie jest na szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.10.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ale cudny jest w kolorze pink czy bordo??? bo coś nie bardzo widzę Kolor jak najbardziej różowy...nie wiem jak się fachowo nazywa jego lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ale nas tu mało No to jeszcze ja! Jestem właśnie świeżo upieczoną właścicielką Mazdy B 2500 pick up, 96'! 4X4 oczywiście! To coś podobnego do Toyoty Hilux. Bardzo fajna ciężarówka! Co prawda jeszcze nie miałam okazji jej wypróbować (jest w trakcie rejestracji, a to teraz trwa troszeczkę...), ale z tego co wiem jest doskonała w terenie. Zima mi już niestraszna, ani roztopy, a dojazd na nowo nabytą działkę mam dość ekstremalny! No i przede wszystkim ma się sprawdzić w trakcie budowy. 1200 kilo mozna na nią wsadzić i nie bulić za każdym razem za transport za każdą pierdołę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 18.10.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Już widzę jak jadąc na swoja działkę wybierasz co głębsze błota. Gratulacje serdeczne Powiedz, że miałem rację, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Błota i dziury jak najbardziej,ale póki co stoi u blacharza,bo jest strasznie podgnity od spodu i muszę dziury połatać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.10.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 I jeszcze pytanie do "fachowców" co można wsadzić w przegnite progi i doły drzwi by je jakoś złapać do kupy i przedłuzyć im życie? Nadaja się jedynie do wymiany Słyszałam że jakąś pianką to można załatwić,ale nie taką żeby mi rozsadziła i tak ledwo co trzymajace się kupy te elementy...Wiecie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 20.10.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Agacka żadnej pianki - tylko wycinać przegnite elementy i sztukowac z nowej blachy. Jak wsadzisz tam jakiś wypełniacz to na wiosne odpadnie razem z kawałkiem podłogi albo drzwii. Takie numery robią kolesie, którzy chca tylko opylic autko. Jak chcesz nim dłużej pojeździc to tzreba to zrobić porządnie. Jezeli nie masz kasy na porzadna renowację autka to zabezpiecz je jakimś srodkiem antykotrozyjnym co by przeczekjać zime.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 20.10.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ja kiedyś odbudowywałem pewne części (skorodowane) Poloneza żywicą i matą szklaną. Założenie jednak było takie: remont na dwa lata i potem składnica złomu. I tak też się stało. Jeżeli chcesz nim trochę pojeździć, to żadne pianki i tym podobne wynalazki. Po takich piankach szlag trafi tego kto to później zechce dobrze wyremontować. Trudno radzić nie widząc auta, ale lepiej dobrze zrobić od razu. Te pianki itp. też nie są tanie. Godul dobrze radzi. Dobrze, że " fachowców" od pianki w ten sposób podkreśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.10.2004 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 ale fajnie się tu zrobiło czy Wasze autka to automaty czy z manualną skrzynią biegów?? wczoraj zrobiłam niekrótką trasę i jazda audiolką wogóle mnie nie zmęczyła zapraszam do dalszej dyskusji o problemach także pozdrawiam gorąco wszystkich miłośników tego jakże fascynującego hobby iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 23.10.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Jakoś nie mam przekonania do automatów. Chociaż wielu bardzo to sobie chwali. Kwestia przyzwyczajenia. Ja lubię mieć pełną kontrolę nad autem. Moja Subaryna ma jedną wadę. Nie można zaszpanować i ruszyć z piskiem opon, chociaż motorek boxer ma 2,2 benzyna . Nie ma rozłączanego napędu, ale ma reduktor. Tak ogólnie jest super autkiem. Czuję, że ma charakter . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 25.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Co do automatów to mam doświadczenie dość krótkie i tylko z auta z przednim napędem. To co mnie denerwowało to że zawsze kiedy wciskałem gaz do dechy to miałem wrażenie że z 10% mocy idzie w gwizdek, a nie na koła. POza tym nigdy nie byłem pewien czy przy danej predkości, wciśniecie gazu do dechy spowoduje redukcję o jeden czy o dwa. No ale to było stare Mitsubishi - może teraz automaty są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts