GrzegoŻ 03.11.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Automatyczna skrzynia... to jakieś ustrojstwo do załadunku? Teraz fotki: http://foto.onet.pl/upload/21/98/_359833_n.jpg i tak: http://foto.onet.pl/upload/5/16/_359834_n.jpg A służy do: http://foto.onet.pl/upload/27/12/_359835_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 03.11.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Dla miłośników 4x4 teraz automatycznie....kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 03.11.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Na długie trasy w dobrych warunkach nie jest to zbyt wygodne auto, ale w ekstremalnych warunkach terenowych zwycięża z najlepszymi nowoczesnymi konstrukcjami. Nie zawsze, ale często. I właśnie chyba o to chodzi z tym 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 03.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Muj uaz wciąz nie nadaje sie do fotografowania Nie dość że ma zdemontowany cały przód do malowania to jeszcze muszę w wolnej chwili powalczyć z cieknącymi hamulcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.11.2004 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Janusz, z niecierpliwością czekam na fotki Twojej maszyny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No to się dowiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 03.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Jest tak okropna, że boję się o aparat. Może tego nie wytrzymać (aparat) Ale i tak ją lubię Mocno lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.11.2004 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Janusz, nie marudaj tylko wklejaj zdjęcia czekam z niecierpliwością a o aparat się nie bój, napewno to zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 03.11.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No to się dowiedziałam... Sorki Agacka. Nie zauważyłem Twego postu. Uważam, że w czasach obecnych z częściami zero problemów. Te wysokie ceny w autoryzowanych stacjach obsługi to też czasami jest nieprawdą. Pojechałem do autoryzowanej stacji Subaru na przegląd silnika i regulację. Z krótkimi przerwami trwało to od 8 rano do 12. Miałem ze sobą 1000zł, bo nie spodziewałem się, że to tyle im zajmie czasu. Samochod był kilka lat nieużywany i musieli trochę niektóre elementy rozruszać. Po wystawieniu rachunku musiałem mieć dziwną minę, bo facet zapytał: to drogo? Rachunek opiewał na 153zł Zazwyczaj do wspomagania leje się Dexron II(czerwony ma kolor). W cały układ wchodzi go niewiele. Poniżej litra. Cena coś pomiedzy 20 a 30 zł/litr. Ceny części zamiennych. Może faktycznie nie są małe, ale ładowałbym tylko oryginalne. Zawsze trzeba się liczyć z tym, że kupując używany samochód, za części płacisz tak jak do nowego, a nowe samochody nie są przecież tanie, szczególnie te 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 03.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Izo. Ale ja nie umiem wklejać zdjęć A zresztą co ja tutaj o tej porze robię? Roboty nie mam czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.11.2004 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Janusz, poproś żonę- może Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegoŻ 03.11.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 No to się dowiedziałam... Spróbuj na http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewforum.php?f=7 popytać... więcej uzytkowników Vitarki sie tam kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Dzięki wreszcie jakieś rady! Jesteście nieocenieni.... W salonie suzuki się dowiedziałam tak : Oryginalna linka do gazu kosztuje około 140 zł netto! Ale jeszcze poszukaja dzis cos tańszego... A płyn do wspomagania mi polecili: HIPOL ATF2 (czerwony rzadki) Chyba będę odkrecać butelki oleju przed kupieniem , bo widzę,że to ma znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 04.11.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 HIPOL ATF II. Jest to olej rozprowadzany przez Orlen. Przepiszę z butelki: Wysokiej jakości, mineralny olej do stosowania w automatycznych przekładniach samochodowych, w których producent zaleca stosowanie olejów typu: Dexron II. Wychodzi z tego, że można te oleje mieszać. Masz już więc dwa oleje Widzisz, nie taki diabeł straszny....... Jeżeli nie jesteś pewna co w tym układzie wspomagania masz, to usuń olej stary i zalej nowy. Może poprzedni właściciel pamięta co tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Bio z właścicielem będzie problem....było ich kilku po drodze...autko powstało w stanach,potem przez niemcy trafiło do nas, a potem do mnie Odpuszczę pytanie...zresztą jak mam takich pomagierów jak Wy to sobie poradzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 04.11.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 To lepiej ten olej cały wymień. Europa jeździ zazwyczaj na Dexronie II, Japończycy też go zalecają, ale Amerykanie? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.11.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 on sam wykapuje... poczekam i rozcieńczam go tym dokupionym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Przypatrzcie się--bo jak go zobaczycie to tylko w takiej sytuacji http://foto.onet.pl/upload/17/40/_361035_n.jpg a po co macie sie zastanawiać "CO to było" Pozdrawiam miłosników konkretnych samochodów-czyli szybkich i pięknych-czyli mniejszośc w tym wątku---a resztę też pozdrawiam życząc im mniej hipokryzji i pieknej polskiej cechy zawiści i zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 I jeszcze cos dla miłosników niezsynchronizowanych skrzyń biegów http://www.aviator.gower.pl/star66/photos/dz3.jpg A jakie praktyczne to auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No,no. Wywalić ten piękny spojler i będzie wtedy na co popatrzeć Chciałbym dowiedzieć się czegoś, jak ta piękna lala sprawuje się w terenie ( to przez zazdrość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts