izat 05.11.2004 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 w "terenie" radzi sobie wyśmienicie prawie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Czy masz na myśli teren przez który biegnie autostrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 A czy evo to auto terenowe że ma sobie radzić w terenie?? Janusz ?chyba że pytasz o twoją miłośc z lat młodzieńczych czyli stara 66 to odpowiadam że radzi sobie zapewne lepiej niz wszystkie opisane powyżej samochodziki z subaru na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Typowy konflikt pokoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Janusz, pogadajmy lepiej o twoim autku napisz jak Twoje subaru sprawuje się w "terenie" nie bądź taki skromny nadal czekam na fotki masz taki super aparat więc wyjdą zapewne nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Kto chce sprzęt w teren to niech przemysli zakup tego http://softland.com.pl/aerojac/fotomuzeum/skot.jpg W sam raz na suwalskie (i inne też) lasy Evo wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 doskonały sprzęt muszę się zastanowić czy nie dołączyć takiego do swojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 I co najważniejsze nie ma spojlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dokładnie a dla niektórych to bardzo ważny szczegół Janusz czy masz jeszcze jakieś inne sugestie?? pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Wyrażam skruchę,przemyslałem temat-ten spojler w evo to faktycznie kicz moja propozycja wyglada tak http://foto.onet.pl/upload/4/6/_361101_n.jpg I z tego co wiem pasuje do wszystkich modeli-łącznie z subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jak to nie ma? A ten odkładany z przodu? Na zawiasach. Toż to spojler. Izo. To, że kupiłem aparat, to wcale nie znaczy, że mam aparat. Mam co najwyżej możliwość oglądania go z odległości nie mniejszej niż 1m Ostatnio jakoś ten teren wygładzili, uładzili czy jak to inaczej nazwać. Ale przyjdzie zima i za wrotami garażu będę miał od razu teren, że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No i jeszcze jedna propozycja dla szukających wrażeń Wóz zajebisty w każdym calu nie wiem tylko czy 4x4 ale z wyglądu terenówka że hoho http://foto.onet.pl/upload/47/23/_361105_n.jpg Ale to tylko dla wybrańców z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Robi, jesteś jak zwykle nieoceniony ślę Ci moc całusów Janusz, myślę, że za sowite wynagrodzenie żona pozwoli Ci się zbliżyć do aparatu na wymaganą odległość jeśli nie to współczuję pozostaję w oczekiwaniu niczym niezmąconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzięki za współczucie Izo. W tym konkretnym przypadku trzeba mi tego. Biorę każdą dawkę współczucia Weyn. Ten Trabancik ma napęd na trzy koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.11.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 3 koła?tzn 3x3? a może 3xtak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Trabnt jest rewelacyjny, bardzo mi się podoba Już pal licho ten napęd, design się liczy Janusz czy to oznacza, że nie zaszczycisz mnie fotkami swojego wozu?? Bardzo mnie tym martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jutro jadę (jedziemy) w teren. Szukać działki budowlanej i oblookać jakieś ciekawe konstrukcje domków. Będzie pewnie sesja zdjęciowa, to kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.11.2004 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Janusz, liczę na twój spryt dasz radę życzę powodzenia w poszukiwaniach i sesji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.11.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Honda CRV ropniak będzie od lutego 2005 w sprzedaży w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 05.11.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Aleksandryto!Zdradź mi tajemnicę, dlaczego właśnie ropniak, a nie benzyniak?I jeszcze jedno pytanie. Orientacyjna cena. Czy znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts