krokodyl242 08.12.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam drodzy forumowicze. Znajomy poprosił mnie, aby mu położyć kamien dekoracyjny elewacyjny (cementowy) california z castoramy na ścianę, ze ściany zeskrobalismy w 80% farbę lateksowa dulux i zagruntowalismy dwa razy. Ściana jest betonowa i posiada dwie warstwy gładzi pierwsza acryl putz a druga to znany francuz. Wiem ze gładzi sie nie miesza lecz ja tego nie robiłem. 70% Na ścianie to dwie warstwy gładzi a 30 reszta zerwana do golego tynku. Znajomy mówi kladz, lecz ja się boję ze to odleci i cala ściana runie na bawiace się dziecko i nowy tv za 5tys Prosze pomóżcie 50% ściany Juz położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokodyl242 08.12.2015 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 10.12.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Najprościej bedzie jak zrobisz test z jedną płytką i spróbujesz ją oderwać. Jak ja u siebie robiłem cos takiego to zdarłem gładz do tynków cementowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts