Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam chce kupić okna i nie wiem które wybrać nie znam się na tym więc proszę o pomoc.mieszkanie w bloku.

http://oknokoncept.pl/okna/systemy-pvc-oknoplast/koncept,produkt-1069 a druga opcja taka http://oknokoncept.pl/okna/wnd/okno-wnd,produkt-1134

Proszę o szybką odpowiedź bo chce już zamówić okna. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Zakładam że sprzedawca, którego stronę tu linkujesz nie ma swojego zdania i nie potrafi uzasadnić wyboru?

Najlepiej w tej sprawie wypowiedziałby się pan z Oknopplastu, bo okna wyglądają na zbliżone technicznie. Pozostaje kwestia "markowości" obu produktów, co przekłada się na cenę.

Więc wybierz te, na które Cię stać.

Zakładam że sprzedawca, którego stronę tu linkujesz nie ma swojego zdania i nie potrafi uzasadnić wyboru?

Ja sam wybrałem sobie te okna, a strona jest przypadkowa. Chciałbym, żeby ktoś kto się zna na oknach wyraził swoją opinie i pomógł w wyborze. Nie zawsze okna droższe muszą być lepsze a różnica w cenie to około 200 zł.

• 10 months później...

Szanowny Panie,

Z całą pewnością okna firmy Oknoplast spełnią Pana oczekiwania. Ważne jest przede wszystkim to, by poinformować specjalistę w naszym oddziale o dokładnych parametrach otworów okiennych i konstrukcji domu. Dzięki temu będzie on w stanie dobrać najbardziej optymalne rozwiązanie do Pana potrzeb. Zachęcam również do skorzystania z naszych usług montażowych, ponieważ w ten sposób uniknie Pan problemów z nieszczelnością.

Serdecznie pozdrawiam,

Grzegorz Bułat

Kierownik technologii Oknoplast