baltazar 08.12.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Mam blachodachówkę, membranę, deskowanie i krokwie 16 cm. Poddasze jest nieduże ze skosami i nie bardzo jest miejsce by robić 15 cm wełny w krokwie + 10 cm w poprzek. Chciałbym to załatwić za pomocą izolacji 15 cm. Ewentualnie coś cienkiego w poprzek by zlikwidować mostki cieplne. Co zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 08.12.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Aerogel. 1cm pod krokwiami w zupelnosci zastapi z hakiem ta welne 10 o ktorej piszesz Pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2015 przez zeusrulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.12.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jest chyba najdroższym materiałem izolacyjnym na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 08.12.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tomaszu, Autor watku nic nie wspominal o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 08.12.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Racja, nie wspomniałem, że kwestia kosztów jest istotna, a jakże Tzn przyjąłem za pewnik, że dla 99,9% userów forum jest istotna. W końcu jak ktoś płaci wykonawcom i sprzedawcom tyle ile chcą i bierze materiały jakie proponują, to jest to zwykle osoba, która nie łazi po forach Najlepiej jakby to była opcja osadzona cenowo w realiach do kilkudziesięciu zł/m.kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts