seledynka 09.12.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam chciałabym kupić mężowi ,który lubi majsterkować i na wiosne szykuje mu się remont altany ,narzędzie pomocnicze zastanawiam się nad dwoma i nie wiem który lepszy czy bardziej praktyczny,bardziej wygodny itd. Nie wiem czy można linki wklejać więc zaryzykuje to http://www.specmajster.pl/product-pol-27126-BOSCH-Cyfrowa-laserowa-tasma-pomiarowa-PMB-300-L.html lub to http://www.specmajster.pl/product-pol-27133-BOSCH-Poziomnica-laserowa-PLL-5.html. Ta druga poziomica bez miarki na tyle fajna że można ją przymocować do ściany i ta wygoda najbardziej mi się spodobała ale czy nie bardziej praktyczna będzie z miarką do wszelakich prac remontowych ? Może ktos z was ma coś podobnego albo wyrazi opinie co byłoby lepsze na prezent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 09.12.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Te narzędzia to strata pieniędzy na zewnątrz najlepsza jest zwykła poziomica , długość jej uzależniona od długości poziomowanych elementów które czasami nie są idealnie płaskie np kantówki do twojej altany , czasami wystarczy długość 80 cm czasami 2,5 metra . Taką poziomicę bym proponował , ważne jest aby pęcherzyki powietrza wypełniały idealnie oczka wskazujące pion i poziom , bardzo często tego powietrza jest mniej wskutek czego nie można idealnie wypoziomować czy też ustawić w pionie czegoś za pomocą takiej poziomicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Super 09.12.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Potwierdzam , to strata pieniedzy . Ja mialem kiedys miare elektroniczna Boscha ( bo lubie sobie czasem jakies gadzety kupic ) i nie chodzila dlugo . Potem sluzyla jako zwykla miara rozwijana , tylko za duze pieniadze . Jak Pani maz lubi majsterkowac to moze Wkretarke ? . Napewno przyda sie przy remoncie altany , a i na codzien to duza wygoda . Ja rok temu kupilem sobie Makite DF330DWE bo chcialem jakas mala i poreczna miec i okazalo sie ze daje rade jak diabel . A wazy tylko 1 kilo . Teraz przy tych nowych akumulatorach Li - ion wszystko zaczyna byc male i wytrzymale . Jeszcze niedawno nie do pomyslenia byla pila tarczowa czy flex na aku a terazto juz wszystko robia na aku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts