annoush 09.12.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) witam, na forum jestem nowa ale może ktoś rzuci okiem na szybko robiony rysunek w paincie i będzie uprzejmy wydać opinię W sypialni zależy mi na suficie coś w ten deseń: NA ZIELONO zaznaczono podwieszany sufit z ledami (wymiary ok 220x160) NA ŻÓŁTO podwieszenie (na szer. ok. 25 cm) na najdłuższej ścianie, które miałoby oczywiście łączyć się z wydzielonym podwieszeniem nad łóżkiem. I teraz pytanie czy z tego nie zrezygnować i pozostać tylko na wydzielonej przestrzeni nad łóżkiem? Tak jak wynika z rysunku w kącie ostrym planuję rogowe biurko, w prostym po prawej stronie szafę przesuwną. Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez annoush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 09.12.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ja bym zrobił tylko nad łóżkiem;) te boki to już wydaje mi się za dużo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts