Gość TwojPan 03.01.2016 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ale głupoty piszesz, to ja może sobie podniosę temperaturę na 60C bo będzie mi milej z rodzinką i będą tą temperaturę pielęgnował do wiosny. Wypierdziel wszystko z układu CO.za wyjątkiem pompy i kotła CWU podłącz grawitacyjnie na osobnym obiegu. Ustaw termostaty raz na zawsze. I zaśpiewaj "Van Halen -Dance the night away " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 03.01.2016 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ale głupoty piszesz, to ja może sobie podniosę temperaturę na 60C bo będzie mi milej z rodzinką i będą tą temperaturę pielęgnował do wiosny. Podnieś.Napisz co zobaczyłeś.Na wykresach. Dobranoc. P.S. napisz do admina,nie zapomnij. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez TwojPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 03.01.2016 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Podnieś.Napisz co zobaczyłeś.Na wykresach. Coś ci powiem.Głupi jesteś jak but. Dobranoc. P.S. napisz do admina,nie zapomnij. Nie powinieneś po pijaku pisać na forum bo głupoty piszesz, i trochę z tym piciem się oszczędzać bo mało ci już tych szarych komórek zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.01.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Raczej rezygnacja z cyrkulacji nie wchodzi w rachubę jedynie racjonalne jej sterowanie. A rozdzielenie podłogówki na parter i piętro ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts