Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam 1 roczny piec DEFRO OPTIMA KOMFORT 12 kW

Recommended Posts

Witam

W związku z zakupem pieca gazowego mam do sprzedania piec Defro Optima Komfort 12 kw wraz z calym osprzetem - szczegoly poniżej.

Piec zakupiony przeze mnie dokładnie rok temu - ogrzewał domek o powierzchnii użytkowej 156 m2 ( pow podłog 220 m2) podczas wykończeniówki w porze zimowej oraz w ostatnich miesiącach do początku grudnia tego roku - stałopalnosc osiągałem ok 8 godz. Piec jest w bardzo dobrym stanie , uzywałem sadpala pozatym mam zawór 4d - scianki czyste nie osmolone.

W zestawie z piecem sprzedaje :

- naczynie wzbiorcze Reflex NG 25L

- sterownik euroster 11 z - steruje c.o oraz cwu

- zawór 4D Esbe VRG 141

- grupa bezpieczenstwa flexconsole plus

- miarkownik ciągu regulus

- oczywiscie czopuch do kotla w zestawie plus nasada kominowa typu strażak fi 200

- grupa mieszajaca gorgiel do podlogówki z pompą Wilo, termostatem, kapilarą i termostatem przylgowym

Cena za calość 3200 zł

Woj. Mazowieckie miejscowosc Nadarzyn

Calośc oczywiscie sprawna jak pisalem do początku grudnia używany do ogrzewania domu. Do pieca mozna oczywiscie dokupic wentylator - ma wyjscie pod nadmuch. .

Poniżej zdjęcia:

20151209_175924.jpg

20151209_175949.jpg

20151209_180059.jpg

więcej zdjęć tutaj http://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/20634-roczny-defro-optima-komfort-z-calym-osprzetem/

Edytowane przez koziol99

Gość Konto usunięte_1*
o co chodzi, przeciez nowy kosztuje 2 300,00 zł z dostawą

ciekawe ja za mojego dałem 2997 zł golca fakt o troszkę większej mocy ale i tak tanio kupiłem , policz sobie grupę pompowa to też pewnie z 700-800 zł , ja dałem 780 zł do tego rozdzielacz u mnie 500 zł sterownik też coś kosztuje , moim zdaniem cena godna , szkoda że ja już wszystko mam

piec defro - 2400 zł

naczynie wzbiorcze Reflex NG 25L - 120 zł

sterownik euroster 11 z - 160 zł

zawór 4D Esbe VRG 141 - 200 zł

grupa bezpieczenstwa flexconsole plus - 140 zł

nasada kominowa typu strażak fi 200 - 170 zł

grupa mieszajaca gorgiel do podlogówki z pompą Wilo, termostatem, kapilarą i termostatem przylgowym - 840 zł

SUMA 4030 zł - podałem raczej minimalne ceny z internetu, bez kosztów dostawy. Ja za całość w sklepie zapłaciłem ponad 4400.

Edytowane przez koziol99

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
Witam

W związku z zakupem pieca gazowego mam do sprzedania piec Defro Optima Komfort 12 kw wraz z calym osprzetem - szczegoly poniżej.

Piec zakupiony przeze mnie dokładnie rok temu - ogrzewał domek o powierzchnii użytkowej 156 m2 ( pow podłog 220 m2) podczas wykończeniówki w porze zimowej oraz w ostatnich miesiącach do początku grudnia tego roku - stałopalnosc osiągałem ok 8 godz. Piec jest w bardzo dobrym stanie , uzywałem sadpala pozatym mam zawór 4d - scianki czyste nie osmolone.

W zestawie z piecem sprzedaje :

- naczynie wzbiorcze Reflex NG 25L

- sterownik euroster 11 z - steruje c.o oraz cwu

- zawór 4D Esbe VRG 141

- grupa bezpieczenstwa flexconsole plus

- miarkownik ciągu regulus

- oczywiscie czopuch do kotla w zestawie plus nasada kominowa typu strażak fi 200

- grupa mieszajaca gorgiel do podlogówki z pompą Wilo, termostatem, kapilarą i termostatem przylgowym

Cena za calość 3200 zł

Woj. Mazowieckie miejscowosc Nadarzyn

Calośc oczywiscie sprawna jak pisalem do początku grudnia używany do ogrzewania domu. Do pieca mozna oczywiscie dokupic wentylator - ma wyjscie pod nadmuch. .

Poniżej zdjęcia:

[ATTACH=CONFIG]340194[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]340195[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]340196[/ATTACH]

więcej zdjęć tutaj http://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/20634-roczny-defro-optima-komfort-z-calym-osprzetem/

Aktualne

• 3 months później...