dar_o 10.12.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Mam plastikowe listwy białe przypodłogowe- chcę je pomalować czerwoną farbą beckersa lateksową ( w kolorze jednej ze ścian domu). Ale sama farba odpada łatwo od listwy - z tego co się dowiedziałem, trzeba zagruntować listwę - ale .... zwykły unigrunt nie dał rady - czym to zagruntować ? Listew będzie sporo - cały parter domu. Z góry dziękuję za wskazówki.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 10.12.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Idź do tego specjalisty i każ mu d..pe zagruntować. Plastik możesz przetrzeć papierem ściernym (drobnym) po to aby zmatowić powierzchnie, żeby była szorstka. Grunty są do podłoży chłonnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar_o 11.12.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 stam - czyli wystarczy to zmatowić i będzie git ? Hmm - w sieci znalazłem podkłady - takie samochodowe - może to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 11.12.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 zmatowić i będzie po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts