Busters 10.12.2015 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Mam taki problem, przez moją działke, tak mniej wiecej w 2/3 biegnie row melioracyjny, chcialem go przesunac. Bylem zapytac w gminie czy jest mozliwosc przesuniecie go na koniec dzialki (jakies 10-12m) Pani powiedziala, ze nie ma problemu musze tylko wykonac odpowiedni projekt oni go uzgodnia i bede mogl dzialac..Problem w tym, ze nie moge znalezc nikogo kto takie projekty robi. Ktos moze wie jak taka osobe szukac? Google niestety nie pomaga, dzwonilem w dobrych kilka miejsc i tez bez rezultatu. Jestem z okolic Krakowa. Bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinollosso 11.12.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Nam budowę kolektora na deszczówkę, wpięcie do rowu projektował Pan z firmy zajmującej się budowami oczyszczalni biologicznych. Sprawdź w tego typu firmach w Twoim regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts