Stasiek_lub 11.12.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Witam Wszystkich, Mam u siebie uprawę między innymi brzoskwiń, które charakteryzują się dosyć mocnym drzewem. Szukam sekatora, który da sobie radę z cięciem, będzie miał mocny akumulator i oczywiście w atrakcyjnej cenie. Czy macie jaką firmę/ model godny polecenia? Będę wdzięczny za opinie i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofjeleniec 15.12.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Aby pomóc potrzeba trochę więcej konkretów, czyli jaką pow. chcesz wyciąć i do jakiej kwoty zakupić sekator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiek_lub 17.12.2015 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Aby pomóc potrzeba trochę więcej konkretów, czyli jaką pow. chcesz wyciąć i do jakiej kwoty zakupić sekator? Dziękuję za odpowiedź! Uważam, że na narzedziach pracy nie powinno się oszczędzać, więc jestem w stanie kupić coś za większą kwotę - oby było tego warte. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Stasiek_lub literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiek_lub 21.12.2015 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Aby pomóc potrzeba trochę więcej konkretów, czyli jaką pow. chcesz wyciąć i do jakiej kwoty zakupić sekator? Do wycinki mam ok. 4 ha - nie jest to więc mało i z pewnością potrzebuję dobrego sprzętu, który sobie z tym poradzić. Kwota nie gra tutaj roli, bardziej interesuje mnie to, żeby sprzęt był mocny i aby starczył na wiele lat, Do tej pory co sezon musiałem kupować nowy sekator - zupełnie mija się to z celem. Co polecasz? Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam, Stasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofjeleniec 22.12.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nie ma za co Po to tutaj jesteśmy, żeby sobie pomagać i dzielić się opiniami/doświadczeniami. Jeśli możesz sobie pozwolić na wydatek rzędu kilku tysięcy zł to polecam Arvipo - mają mocne sekatory, ale właśnie w takim cenach. Ja mam Arvipo PS 100 i daje radę. Wcześniej miałem Felco, który też dawał radę - ale przy łatwiejszych do wycinki roślinach. Akumulator też dobrze trzyma, nie jest ciężki - ogólnie ok. No ale cena nie jest najniższa, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagorski-tomasz 06.01.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A może sekator Bahco 9320,sprzęt tej firmy jest bardzo dobry i ceniony na rynku chociaż mało znany i tani nie jest ale w końcu potrzebujesz dobrego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts