raaafik 13.12.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Witam. Załączylem zdjęcie jak wyglądają moje deski podłogowe. Każdy z was powie pewnie bym wymienił na nowe ale wynajmuje ten dom wiec nie ma możliwości wymienić na nowe. Moje pytanie brzmi. Czy da się to naprawić. Jak tak to czy może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić krok po kroku i co będę potrzebował do odnowy podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkietnett 13.12.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Patrząc na zdjęcie ciężko określić jak głębokie są te rysy . Jeśli nie są głębokie polecałbym cyklinowanie tego pomieszczenia w którym znajduje się ta podłoga . Musi Pan się skontaktować z firmą parkieciarską aby ustalić cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saddamck 21.12.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Dokładnie, tylko cyklinowanie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts