kalendarium 14.12.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Chodzi mi o okna od południowej strony - cały dzień jest ciepło, a latem nie idzie wręcz wytrzymać. Czy są jakieś rolety, które pozwalają choć trochę ułatwić życie lokatorom takiego mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 14.12.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Chodzi mi o okna od południowej strony - cały dzień jest ciepło, a latem nie idzie wręcz wytrzymać. Czy są jakieś rolety, które pozwalają choć trochę ułatwić życie lokatorom takiego mieszkania? Witam, Firma FAKRO z racji produkcji okien dachowych bardzo dokładnie badała ten problem. Okna dachowe ze względu na specyfikę miejsca montażu narażone są na bardzo ciężkie warunki oraz nasłonecznienie - praktycznie cały dzień. Z tego względu oferujemy różnorodne rozwiązania, które pozwalają uchronić się przed nagrzewaniem - zdobyte w tej materii doświadczenie wprowadzamy także w segmencie okien pionowych. Oferujemy markizy zewnętrzne, które bardzo dobrze chronią przed nagrzewaniem a jednocześnie pozwalają na zachowanie kontaktu wzrokowego z otoczeniem. Szczegółowe informacje zapreznetowane są na stronie: http://muratordom.pl/dzial-dedykowany/fakro-poddasze-pelne-pomyslow/markizy-do-okien-pionowych-rodzaje-i-sposob-obslugi,860_12124.html W przypadku pytań jestem do dyspozycji Pozdrawiam serdecznie Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert6621 13.10.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 (edytowane) Myślę, że w takim przypadku najlepiej sprawdzą sie rolety dzień noc. Ja zamontowałam u siebie własnie takie cacko http://www.oknowro.pl/wp-content/uploads/1970/01/Impresja-w-kasecie-4d.jpg i jestem bardziej niż zadowolona, mogę sobie ustawiać taką ilość przenikającego światła, jaką potrzebuję w danej chwili i to jest najlepsze w tych roletach. Edytowane 14 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 13.10.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 polecam rolety dzień / noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 14.10.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Zdecydowanie te rolety dzień/noc są dobrym rozwiązaniem, w dodatku nadają oknu ładnego wyglądu. Sama wprawdzie mam zwykłe rolety, ale jak zdecyduje się wreszcie na zmianę, pewnie właśnie te dzień/noc wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts