elik2014 14.12.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Dzień dobry, kupiłam bramę garażową LPU 40, do tego drzwi garażowe,które Hormann reklamuje jako ocieplone. Przy temperaturze w garażu +10 i na zewnątrz okolice 0 na bramie i drzwiach skrapla się para wodna. W garażu jest sucho, posadzka była wylewana w październiku. Czy to normalne u Hormanna? Koszt bramy dużo większy niż u konkurencji, sądziłam, że nie nie będę miała z tym produktem kłopotów. Może to wada tylko mojego egzemplarza? Załączam zdjęcie. Proszę o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 14.12.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 pierwsze primo, posadzka wylana 2 miesiace temu i sucho?? marzenia po rugie podajesz zdjecia z zewnatrz, słyszałes cos takiego jak rosa?? rano w samochodzie nie masz mokrych szyb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elik2014 14.12.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 W samochodzie nie mam szyb izolowanych Czyli u Ciebie też jest rosa na bramie garażowej. To mnie trochę uspokoiło. Nie muszę się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 14.12.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 W samochodzie nie mam szyb izolowanych Czyli u Ciebie też jest rosa na bramie garażowej. To mnie trochę uspokoiło. Nie muszę się martwić? Dzisiaj jak jechałem przez osiedle zwróciłem uwagę na bramy garażowe, i każda tak miała także chyba nic nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts