mamik 19.08.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 A gdzie będzie komin do kominka? Nie wchodzi do środka łazienki na piętrze? Komin będzie startować z parteru, czy będzie taka koza z kominem nad wkładem? Ja cały czas widzę kolizję telewizora z kominkiem, ale jeśli na wizualizacjach jest ok., to pewnie tak jest Kuchnia mi się podoba, lodówka na tej wizce koło piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 19.08.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Komin od kominka przylega do ściany łazienki na piętrze (ściany z drzwiami) Komin chyba startuje z parteru, ale to za trudne dla mnie pytanie:lol2: Mamik - jak tylko przyjdzie zwymiarowany projekt zabiorę się za wizki:) Mam pomysł na ten kominek, łącznie z tv - jeszcze trochę cierpliwości:) Lodówka obok piekarnika/parownika/ekspresu - nie wiem jeszcze:) Będzie pierwsza a za nią jakieś sprzęty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 bardzo mi się podobają wizki, bryła domu też fajna, leciutka. Będzie wyłożona naturalnym drewnem czy mam omamy? o kuchnie jestem spokojniejsza lodówkę polecam french, zwłaszcza dla tak dużej rodziny obejrzyj sobie w markecie ile w niej miejsca, przy niedużych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.08.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Lodówkę przy tak dużej rodzinie i tak dużym domu (potencjalnie- dużo gości ) chyba dałabym większą Sprawdziłabym dokładnie ten detal komin/kominek, bo teraz wyglada tak, jakby startował z piętra, czyli kominek typu koza no i piony - kanalizacja i woda, też gdzieś trzeba upchnąć Architektoniczne dom piękny, pierwszy był słaby, ten jest ciekawy, harmonijny, rewelacyjny :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 kominek wygląda na kozę, czy on będzie bezpieczny umieszczony tak w ciągu kominikacyjnym? dzieciaki nie poparzą sie o niego biegając po domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.08.2016 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Kominek albo taki albo taki http://thebarn.co.uk/image.php/p_1_426140306120226.jpg?width=230&height=230&cropratio=1:1&image=/images/products/p_1_426140306120226.jpg choć cenowo powalają! czy to typ koza? skłaniam się jednak w kierunku trójstronnego kominka na podeście - taką mam wizję Podest będzie połączony z zabudową tv i wierzę, że nie przytłoczy wnętrza. Z lodówką oczywiście pomyślę - te sbs nie podobają mi się we wnętrzach, choć są przestronne. Nie wiem, które to french, poczytam o nich. Nie moge mieć zbyt dużej lodówki, bo potem gromadzę w niej produkty i się zapycha:) Generalnie nie lubię kuchni, nie lubię gotować ani pichcić - muszę mieć minimalistyczą kuchnię, łatwą do sprzątania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.08.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 french to lodówka która otwiera się jak szafa, masz w niej długie panoramiczne półki, dzieki czemu jest łatwiejszy dostęp do tego co z tyłu. bardzo pojemna, przydaje się przed dużymi imprezami. moja jest taka - jeden zamrażalnik można zamienić na lodówkę, np przed imprezą http://mdata.yandex.net/i?path=b0817163701_img_id9096197666759230911.jpg w lodówkach sbs masz mniej miejsca niż w zwykłych lodówkach, taki tunel długi w którym trzeba nurkować żeby coś sięgnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.08.2016 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Ooo, dzięki Emi - już kojarzę te lodówki - rzeczywiście mają dużo miejsca w środku i chyba wygodne w obsłudze. Martwi mnie tylko, że są metalowe z zewnątrz i chyba głębsze niż 60:( Nie wiem, czy nie wolałabym dwóch lodówek w zabudowie.Choć najlogiczniej będzie zrobić jedną w zabudowie i drugą lodówkę umieścić w moim pomieszczeniu gospodarczym:) właśnie taką imprezowo-wigilijną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.08.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Ana na razie są tylko wolnostojące, ale może za kilka lat będą też do zabudowy, kiedy będziesz urządzać kuchnie. Kiedy ja projektowałam moją kuchnię nie było takich w cale u nas też miałam zaprojektowane 2 lodówki obok siebie, ale miałabym tak samo ciasno jak w zwykłej lodówce, tylko częściej musiałbym się schylać i kucać, żeby sięgnąć do warzyw w szufladach, tak samo w sbs. mają normalnie 60 cm głębokości i są w różnych kolorach, czasem bardzo wypasionych masz jeszcze dużo czasu na przemyślenia no właśnie kiedy zaczynacie budowę? na wiosnę już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.08.2016 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ana, ale "kominek" :jawdrop: Nie wiem, czy to koza, czy inny zwierz, ale na pewno to wyjątkowy okaz:lol2: Emila, ta lodowka ma z drzwiami 72 cm, więc jest głębsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mamik ma dokładnie tyle samo co moja poprzednie lodówka standardowa w USA są lodówki które są dużo głębsze i wystają takie lufy na pół kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.08.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 W Ameryce to wszystko mają XXL moja ma 60 cm, nie wystaje poza szafki, jest równo z blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.08.2016 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Już się pogubilam-czyli ma 60 z drzwiami? Kurcze muszę poczytać. Jakby znaleźć w fajnym kolorze....albo zrobić z niej obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.08.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 60 z drzwiami ma moja staranowa Emili ma 72 z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.08.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Hmm...trochę szkoda - nie podobają mi się te wystające lodówki w ciągu kuchennym - musiałabym kombinować dla niej jakieś osobne miejsce, a chyba nie mam na to miejsca:lol2: Będę myśleć i kombinować Nie wiem, kiedy dostanę projekt (pewnie za jakiś miesiąc) - już mnie korci, żeby zająć się tą kuchnią i kominkiem, już "widzieć" i wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts