tbrychcy 14.12.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam serdecznie, Okna kupione w zeszłym roku. W kilku z nich dopiero niedawno zauważyłem podwinięte uszczelki od strony szyby (wewnątrz). Ogólnie mam też problem ze skraplaniem się na dole szyb wody. W domu raczej ciepło a wilgotność mieści się na poziomie 40-45. Co można zrobić z tymi uszczelkami? W sensie, czy serwis jest w stanie i jak może to naprawić? Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 A to problem z oknami Oknoplastu że na "ich" podforum zadałeś pytanie? Jak oczekujesz odpowiedzi konkretnie od tej firmy - to poczekaj, jak jesteś ciekaw już, to zadaj je jeszcze raz, ale na forum ogólnookiennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbrychcy 15.12.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, Pytanie umieściłem w tym miejscu bo nie mogłem znaleźć innego bardziej odpowiedniego. Czy mógłbyś mi wskazać to ogólne forum okienne? Nie ma znaczenia kto odpowie mi na to pytanie. pozdrowienia,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknoplast-Kraków 18.10.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Szanowny Panie, nasz serwis na pewno byłby w stanie naprawić uszczelki w swoich oknach, więc bardzo prawdopodobne jest również to, że producent Pana okien poradzi sobie z rozwiązaniem tego problemu. Serdecznie pozdrawiam, Grzegorz BułatKierownik technologii Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts