rafal.szt 14.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie czy ktoś jest użytkownikiem pompy ciepła Ecopower C9 lub innego modelu z tego rodzaju. Stanąłem właśnie przed decyzją wyboru i jedna z firm robiąca wycene zaproponowała mi takie urządzenie. Z tego co wiem to jest to Polski wyrób, ale nie moge znaleźć za bardzo opini. Jest co prawda jeden wątek, ale założony dość dawno i nie zgłaszały sie nowe osoby użytkujące ten model pompy. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 14.12.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Masz przeciez caly watek o tych pompach, ostatni wpis z wczoraj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106670-Polskie-Pompy-Ciep%C5%82a-Ecopower Chyba lepiej zapytac tych, ktorzy uzytkuja te pompy juz kilka lat? Ja mialam miec Ecopower C9 , ale w ostatniej chwili zdecydowalam sie na Ekontech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 14.12.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Ja mam A9 prawie 4 lata na razie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia i jarek 15.12.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja mam ponad rok c11,odpukać wszystko ok,jak za tę kasę to bardzo rozsądny wybór.pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal.szt 16.12.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedz. no cena w porównaniu do innych jest naprawde rozsądna dlaetego tak mnie zainteresował ten temat. Kwestia tylko sprawności, bo dobra cena to jedno a porządne urządzenie to drugie. Ale z waszych wypowiedzi widzę, że jest całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal.szt 16.12.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Chyba lepiej zapytac tych, ktorzy uzytkuja te pompy juz kilka lat? Ja mialam miec Ecopower C9 , ale w ostatniej chwili zdecydowalam sie na Ekontech. A dlaczego zdecydowałaś się na Ekontech? jak można zapytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drapek 16.12.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 A dlaczego zdecydowałaś się na Ekontech? jak można zapytać. Pozdrawiam Też jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.12.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Wybralam Ekontech, bo potrzebowalam sterowanie przez internet i pompe, z ktora blondynka sobie poradzi Instalator powiedzial mi, ze Ekontech pod wzgledem sterowania troche lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia i jarek 19.12.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Instalator powiedzial mi, ze Ekontech pod wzgledem sterowania troche lepsiejszy Czyli tak faktycznie to instalator wybrał pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 24.12.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Nieee... Dostalam oferte na kilka pomp, ograniczylam wybor do dwoch i po wypytaniu o szczegoly wybralam Ekontech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NilsH 25.09.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Wybralam Ekontech, bo potrzebowalam sterowanie przez internet i pompe, z ktora blondynka sobie poradzi Instalator powiedzial mi, ze Ekontech pod wzgledem sterowania troche lepsiejszy Hm, to ciekawe. Wg opisu na stronie, obie pompy mają ten sam sterownik Frisko. No nic, ważne że działa, grzeje i się nie psuje. Ja też wspieram polskich producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalina_xx 05.06.2022 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Wątek założony 2015r. Czas odświeżyć temat. Jak sprawują się te pompy po tylu latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 05.06.2022 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?106670-Polskie-Pompy-Ciep%C5%82a-Ecopower&p=8137532#post8137532 Tutaj znajdziesz więcej postów sam użytkuje i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts