sidney 15.07.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 właśnie przymierzam się do pokrycia dachu, z jednej strony znajdują się dwie lukarny i zrodziło się pytanie w mojej głowie. jak się wykańcza zewnętrzne boki lukarne, jakie są sposoby, na razie są to deski calówki(stan surowy) i kiedy to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Dekarz ci odpowie szczegółowo o wszystkich opcjach. Są albo specjalne dachówki, takie płąskie, albo robi się to w ramach obróbek blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Albo ocieplenie metoda lekka mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Albo ocieplenie metoda lekka mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 15.07.2004 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 czy to znaczy,że można zrobić tak; na te deski dać styropian, klej, siatka i na to tynk poźniej w kolorze jakim będzie domek, czy dobrze rozumuję i jak myślę robi się przed ułożeniem pokrycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 15.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Jeśli ocieplenie, to warto je zrobić przed obróbkami blacharskimi, żeby dekarz mógł ładnie osłonić z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 15.07.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja wykonałem je z wełny. Przed pokryciem dachu, a właściwie to w trakcie...http://abes01.webpark.pl/budowa142.jpghttp://abes01.webpark.pl/budowa174.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 15.07.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 cacy robiłeś to sam? czy mozna pogadać z dekarzami co będą układali pokrycie żeby i to zrobili za jakąś małą dopłatą? czy trzeba samemu się gramolić tak wysoko? ja chciałbym ocieplenie zrobić ze styropianu na co ten styropian przymocować klej czy może kołki? co byś poradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Kołki.Ladnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.07.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 ArtMedia, jestem zakochany w tych Twoich oknach Zawsze jak je zobaczę, to dochodzę do takich wniosków. Kiedyś też będę miał takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 16.07.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 cacy robiłeś to sam? czy mozna pogadać z dekarzami co będą układali pokrycie żeby i to zrobili za jakąś małą dopłatą? czy trzeba samemu się gramolić tak wysoko? ja chciałbym ocieplenie zrobić ze styropianu na co ten styropian przymocować klej czy może kołki? co byś poradził? Sam nie robiłem. Ociepleniowcy robili swoje a dekarze swoje. Ja musiałem ich tylko godzić Byli na budowie w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 16.07.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 ArtMedia, jestem zakochany w tych Twoich oknach Zawsze jak je zobaczę, to dochodzę do takich wniosków. Kiedyś też będę miał takie. Ale wiesz, że ponoć teraz ta firma podupadła... Tak przynajmniej wynika z lektury forum. W każdym razie ja nie wyobrażałem sobie okien bez prawdziwego szprosu do domu "na wsi" albo raczej prowincji, bo to przecież miasto i to z 500-letnią tradycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts