mariober 14.12.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Szukam sprawdzonego dostawcy drewna konstrukcyjnego ze Szwecji klasy c24 c27 (najlepiej Górny Śląsk ) w internecie dużo ofert ale jak ktoś ma godnego polecenia to poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.12.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie lepiej nauczyć się brakarstwa tego co rodzinny dom daje ... taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 16.12.2015 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 taniej ? nie licz na to ! znam rynek tartaczny , idź na tartak i zacznij im wybierać z sztapla to co ci pasuje a co nie to ci zaraz doliczą m3 - a to co oni mają poklasyfikowane i w jaki sposób składowane to masakra. Polski materiał c24 jak macie namiary na uczciwych sprzedawców to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.12.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ładuje do leśniczego, kurcze jak widziałem jedną dłużycę jodłową .. z miejsca chciałem kupić .. w oczach było widać C40 jak nic ..przyrost późny gruby, słój gęsty...cylindryczny .. miód .. Przypadkowo dość zainteresowałem się brakowaniem drewna, pracując w dość odległej od drewna branży. Dużo ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć. to z jednej aukcji allegro .. wyróżnić tu można klika klas .. jeśli najlepszy jest C24 .. to pytam się jaki jest ten gorszy, odwrotnie jeśli najgorszy tu jest C24.. to najlepsze pod C30 lub lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 16.12.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 c 24 jest optymalny - cena do jakości a raczej do wytrzymałości . Ja po prostu szukam dobrego dostawcy by na każdy dom nie latać po tartakach lub po aukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 20.12.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 podbijam temat jak nie znacie z górnego śląska to może z innej części Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts