Konus0 15.12.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, mam takie pytanie, czy można ponownie układać parkiet który x lat temu był przyklejony na lepik/subit?Parkiet sam w sobie jest w świetnym stanie, poza pozostałościami lepiku od spodu. Czy bezpieczne jest oczyścić to i przykleić parkiet od nowa?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 15.12.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam, mam takie pytanie, czy można ponownie układać parkiet który x lat temu był przyklejony na lepik/subit? Parkiet sam w sobie jest w świetnym stanie, poza pozostałościami lepiku od spodu. Czy bezpieczne jest oczyścić to i przykleić parkiet od nowa? Pozdrawiam Jest bardzo niezdrowe! Wywalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konus0 16.12.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Czyli samo mechaniczne doczyszczenie tego do gołego drewna nic nie zmienia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 16.12.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 drewno jest nasiąkniete już , jesli nie przeszkadza ci to ze był to lepik tylko pytasz o to czy taka klepke da sie ponownie polozyc to odpowiedz jest TAK , oczyszczona klepka nadaje sie do ponownego ukladania ( kwestia tylko zdrowia zostaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konus0 16.12.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 to że sama klepka się nadaje to wiem, pytałem właśnie o kwestię zdrowia. hm skoro jest nasiąknięte to wywale to jednak, nie będę ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts