tbrychcy 15.12.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam serdecznie, Okna kupione w zeszłym roku. W kilku z nich dopiero niedawno zauważyłem podwinięte uszczelki od strony szyby (wewnątrz). Ogólnie mam też problem ze skraplaniem się na dole szyb wody. W domu raczej ciepło a wilgotność mieści się na poziomie 40-45. Co można zrobić z tymi uszczelkami? W sensie, czy serwis jest w stanie i jak może to naprawić? Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zależy jak bardzo są podwinięte. Widziałem raz zakręcone pod szybą "jak świński ogon" - wtedy faktycznie jest to duży problem dla szczelności. Inne są tylko lekko podwinięte (tak przekręcone na bok - jak auto na flaku lub nawet w rowie). W każdym przypadku należy wyjąć listwę przyszybową (jedną lub więcej) i poprawić uszczelkę.Może masz jakieś zdjęcie? I jakie to są okna (chodzi o standard - to może da odpowiedź, czy ma tam prawo pojawiać się rosa, czy to raczej wykluczone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbrychcy 16.12.2015 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam, Dzięki za odpowiedź. Postaram się dzisiaj zrobić zdjęcie. Jeśli chodzi o standard to wszystko co o nich wiem to, że są PCV, 2 -szybowe i 5-komorowe. pozdrowienia,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts