Rreennaattaa 15.12.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Bardzo proszę o pomoc podczas remontu wymieniłam drzwi wejściowe, w zestawie był komplet czarnych kluczy + 2 klucze niebieskie.Ekipa remontowa powiedziała aby nie korzystać z czarnych kluczy ponieważ zerwę blokadę i oni nie wejdą do mieszkania na podstawie niebieskiego klucza który jest przeznaczony właśnie dla ekip remontowych. Remont dobiegł końca i okazuje się,że żaden z czarnych kluczy nie działa w zamku,podobno wystarczyło przekręcić czarnym kluczem i zdejmował blokadę,próbowałam z każdej strony i nic.Oczywiście dzwoniłam do firmy remontowej i nikt się nie pofatyguje nawet za opłatą.Czy może ktoś wytłumaczyć jak aktywować podstawowe klucze? instrukcji obsługi nie mam bo wyrzucili wszystko podczas remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 15.12.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Wystarczy włożyć czarny klucz i przekręcić. Tak powinno zadziałać . Ale nie wiem co tu jest grane. Jeżeli nie możesz włożyć nawet czarnego klucza to pewnie ktoś pomylił te klucze podczas sprzedaży drzwi. Ktoś zamieszał w zamkach. Teraz widocznie nie pozostaje nic innego jak kupić nowe wkładki zamków i je zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts